Ţapu, cu mantă, despre candidatul PSD: „Probabil că domnul Arsene vrea să scape de domnul Harbuz!”

tapu eugenLiberalii nu sunt îngrijoraţi de anunţarea candidatului PSD pentru funcţia de primar de Piatra Neamţ. Sau cel puţin aşa lasă să se vadă liderii PNL care declară că sunt mai mult decât siguri de viitoarea victorie a lui Dragoş Chitic, după cum au punctat şi în conferinţa de presă de ieri.

„Noi avem sondaje de opinie. Și în orice sondaj, în orice variantă, candidatul nostru, primarul Dragoș Chitic câștigă alegerile la Piatra Neamț. Probabil cei din PSD s-au resemnat, și-au dat seama că nu au șansă și de aia l-au aruncat pe Liviu Harbuz în cursă, pentru că din sondajele noastre, domnul Harbuz nu-i cel mai bine plasat candidat al PSD-ului. Deci, probabil că domnul Arsene vrea să scape de domnul Harbuz”, a declarat senatorul Eugen Ţapu care este şi şeful de campanie PNL pe judeţ.

D.V.

cop tapu harbuz

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Ţapu, cu mantă, despre candidatul PSD: „Probabil că domnul Arsene vrea să scape de domnul Harbuz!”

  1. Nu stiu daca sa-mi zic marcel de nostredamme, da’ io prooroceam mai acum vreo 3 luni, parca, ca PNL va lua totul, va umfla potul in 2016…. Acum incep sa cred ca va lua mult din alegerile locale… Nu neaparat in Piatra, ci in tara. Pana in Noiembrie, baschetbalistul artist al norodului, isi va relua locul in fruntea magnificului partid PSD…Expertizele de la club sunt incheiate iar unele tembeliziuni au inceput deja sa-si arate zambetul stirb, scotand pe sticla deontologi care ne spun ca Ponta nu trebuia demis si ca totul a fost o lucratura… Omului cu genunchiul „tratat” la otomani i se pregateste-ncet-ncet reintoarcerea pe post de victima in fruncea PSD. Romanul e solidar si empatic cu cei nedreptatiti ! Cu Ponta-n frunte iar, din nou si-nc-o data, popohrul va vota in Noiembrie masiv cu socialistii.. Si…..inevitabil, o luam iar de la capat, cu primari ce-o sa-si mute sezuturile dintr-o caruta in alta, cu, de acum frumoasa noastra democratie, cu doua partide „rivale” la carma si la sala cazanelor… Deci doctorul, e pe post de liant intre reprezentantii aripii Dragnea si cei ce cred in Ponta. Daca nu-i asa, luati-o drept greseala mea ! Normal ca voi vota cu doctorul ! Ca n-as vrea, e altceva… Dar nici pe Chitic, parca nu-l vreau ! Raman cu doctorul ! Io-s Leu, dar si Caine, dupa Chinezescul Hoscorop. Memoire… j’ai….. Adica, ja la vot !

  2. O necunoscuta inca (pt. mine) e aparitia celor doi frati patati (asta e tot o planta…) acum inainte de alegeri… Cine va beneficia de sprijinul lor financiar dar si persuasiv, nu stiu inca.

Lasă un răspuns