Ţapu, atac dur la adversari: „PSD a şterpelit…”

Deşi toate partidele clamează că vor face o campanie curată bazată pe propriile proiecte şi că referirile la adversari vor fi punctuale, deja putem anticipa că atacurile la persoană sau generalizate vor condimenta din plin bătălia electorală care urmează.
Un prim semnal îl dă senatorul Eugen Ţapu care – foarte zelos pe pagina de facebook după ce a fost nominalizat iar pentru locul 1 la Senat – a comis un mesaj de toată frumuseţea, dedicat contracandidaţilor de la PSD.
„Pare că PSD a şterpelit listele cu candidaţi pentru parlamentare direct de pe uşa tribunalului” – a anunţat Ţapu în urmă cu câteva ore.

image-8

Nu e clar dacă referirea plină de miez a senatorului vizează pe toţi PSD-iştii din România sau numai pe cei de la Neamţ cu care este în competiţie directă. Oricum, este evident că liberalul nu se referă la o excepţie-două (nouă!) ci vorbeşte despre o situaţie generalizată, dovadă şi forma articulată a substantivului „listele”.
Nu avem timpul şi resursele necesare să scriem despre toţi penalii, din listele din fiecare judeţ şi de la fiecare partid (PSD sau altele). Dar Vestea îi solicită senatorului Ţapu ca măcar pentru judeţul Neamţ să facă publice numele candidaţilor cu probleme penale (de la PSD sau de la orice alt partid doreşte), cu promisiunea că vom publica integral şi GRATUIT dezvăluirile sale.

D.VINCA

cop-tapu

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns