Țapu acuză că Guvernul din care face parte Andrușcă lucrează după un plan „scris cu cerneală de la Moscova”!

Senatorul liberal nemțean Eugen Țapu consideră că România trebuie să scape urgent de actualul Guvern care lucrează împoriva intereselor cetîțenilor acestei țări.

„Doar moțiunea de cenzură mai poate salva România de propriul Guvern. La câteva zile distanță de celebrarea Centenarului Marii Uniri, România trăiește momente de mare cumpănă. Cel mai bun cadou pe care România și-l poate face de Centenar, este schimbarea acestui guvern care luptă cu toate armele împotriva românilor.
Fie că vorbim de Parlament, de Guvern, de Avocatul poporului sau de instituții care au rol de apărare și protejare al populației, sunt acum în servciul unei găști care are ca unic scop salvarea de pușcărie. Când Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au de ales între libertatea lor și soarta României, acesta este deznodământul. O țară pusă în genunchi pentru interesele unui grup. Partidul Național Liberal împreună cu celellalte forțe politice din opoziție pregătesc o moțiune de cenzură care să pună capăt acestui dezastru spre care guvernul PSD împinge România”, spune senatorul Țapu.

Mai mult, parlamentarul nemțean acuză Guvernul din care face parte un alt nemțean (Dănuț Andrușcă, Ministrul Economiei) sabotează parcursul european al țării lucrând pe baza unui scenariu primit de la Rusia: Acest guvern toxic alungă românii din țară și în același timp, în laboratoarele PSD se pare că se pregătește o ofensivă împotriva UE. Nu este de ajuns că guvernul Dragnea-Dăncilă nu este în stare să ia bani europeni, puși la dispoziție, gratis, pentru țara noastră, lucru remarcat inclusiv de comisarul Corina Crețu, un membru PSD de marcă. Vedem că se încearcă în primă fază un atac la UE, pe mai multe linii, urmat, probabil, de inducerea ideii că ”Europa nu ne mai reprezintă”.
Este limpede că acest plan e scris cu cerneală de la Moscova, iar rolul nostru este să oprim mutarea României de pe drumul european.
Populația simte acest lucrul și deja sunt anunțate noi ieșiri în stradă. În loc să-și sărbătorească Centenarul, românii vor ieși să-și apere țara de propriul guvern.
Sunt convins că o națiune care împlinește 100 de ani peste câteva zile, nu poate fi distrusă de dorința unor penali de a scăpa de pușcărie”.

Reamintim că nemțeanul Andrușcă este văzut de majoritatea publicațiilor românești drept „repetentul” unui „guverm mediocru”. Există vreo două publicații doar (din care una EVZ, ziar despre care chiar în documentele procurorilor se afirmă că ar aparține, de fapt, Elenei Udrea) care văd în Andrușcă un ministru cu calități deosebite. Recuperarea de către statul român al pachetului majoritar de acțiuni la un șantier naval a fost prezentată ca un mare succes deși administrarea societății respective a rămas tot la firma olandeză care, acum, are un pachet minoritar. Mai mult, aprecierile unor fani ai lui Andrușcă au ajuns până la a-l eticheta pe acesta drept „cem mai bun Ministru al economiei din 1990 încoace”.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Țapu acuză că Guvernul din care face parte Andrușcă lucrează după un plan „scris cu cerneală de la Moscova”!

  1. Si Tapu scrie cu cerneala altora, el nu e in stare sa reproduca nici macar o fraza din aceasta declaratie politica!

Lasă un răspuns