Tânărul mort electrocutat este cumnatul primarului din Fărcașa! „Nu depărtarea este cel mai greu plumb…”


Tragedie fără margini în familia lui Vasilică Țifui, bărbatul de 31 de ani care a murit azi, electrocutat pe acoperișul unei case în construcție. În urma lui rămân neconsolați cei doi copii și soția.

Vasilică Țifui era cumnatul primarului de Fărcașa, Bogdan Țifui.

Primarul a și postat pe contul lui de facebook și fotografia cumnatului trecut la cele veșnice și un mesaj sfâșietor:

„Nu depărtarea este cel mai greu plumb care se prăvălește pe suflet ci lipsa definitivă a ancorelor făurite să aducă orizontul mai aproape. Identitatea noastră se construiește pe amintiri care se zidesc zi de zi și suferim când turnul vieții se fisurează, se surpă implacabil iar amintirile încetează să se alipească prezentului și se scurg într-un singur sens, în trecut. Trăim în lumea în care suntem dresați să alergăm după bani și obiectele iar în goana noastră oarbă uităm că suntem alcătuiți din trăirile și amintirile oferite de cei dragi. Este mai cool să te lauzi cu un nou telefon modern decât să spui că te-a bucurat nespus o cină cu întreaga familie.

Dar tu, Licuță, nu ai fost asa! Ai fost un om frumos din toate punctele de vedere, cum rar întâlnești! Un tată iubitor și prezent în viata celor 2 pui ai tai, un exemplu de soț extraordinar! Te-am invidiat mereu pentru cât de zâmbăreț și detașat reușeai să fii în fața problemelor vieții. Și este nedrept să se termine așa… Poate, în viața-i scurtă, a trebuit să epuizeze mai repede toată fericirea promisă, încât niciun sentiment să nu-i scape. Astăzi, moartea omului minunat care a fost, Vasilică, a fost pe departe cel mai crunt moment din banala noastră existentă. Astăzi mii de amintiri au înghețat însă căldura umană a celor rămași este puternică iar cele mai vii moșteniri ramase pe pământ de la tine sunt cei 2 copii minunati.

Te vom iubi mereu și speram sa ne reîntâlnim într-o bună zi!

Dumnezeu sa te așeze de-a dreapta Sa!”.

D.V.

Lasă un răspuns