Tânărul dispărut noaptea de la grătar a fost găsit după 6 ore. Dormea la un prieten…

Tânărul dispărut în noaptea de duminică spre luni în timp ce participa la o petrecere pe malul râului Siret a fost găsit de poliţişti după 6 ore de căutări. Respectivul a fost trezit practic din somn, el dormind adânc atunci când polițiștii au ajuns la o locuință unde aveau indicii că ar fi ajuns tânărul.
Bărbatul în vârstă de 20 ani se afla în locuinţa unui prieten. Ele plecase să se culce fără să îşi anunţe prietenii.

„În jurul orei 04.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un tânăr de 20 ani, din localitatea Icuşeşti, a dispărut în timp ce se afla la un grătar împreună cu mai multe persoane, pe malul râului Siret, din localitatea Ion Creangă. Ţinând cont de pericolul iminent în care se afla tânărul, datorat debitul crescut al râului Siret şi a condiţiilor meteorologice nefavorabile, s-a acţionat cu operativitate pentru localizarea şi identificarea acestuia. După aproximativ 6 ore de căutări, tânărul a fost identificat de poliţişti într-o locuinţă de pe raza localităţii Ion Creangă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

La căutarea tânărului au participat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale însoţiţi de un câine de căutare, pompieri din cadrul Detaşamentului Roman şi voluntari.

sursa P.O.G.

Lasă un răspuns