Tânără din Neamţ, şefă de promoţie la Facultatea de Drept a Universităţii Româno-Americane. Tatăl ei, mândru, nevoie mare!

Şeful de promoţie al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americane este… o tânără din Neamţ, Eliza Chirilă. Informaţia nu este una surprinzătoarea, fiind vorba de consecvenţă din moment ce aceasta, în urmă cu 4 ani, a terminat şi Colegiul Naţional Roman-Vodă din Roman tot ca şefă de promoţie.

Fotografiile care însoţesc acest text au fost postate pe internet de tatăl tinerei, Nicu Chirilă, nimeni altul decât primarul comunei nemţene Ruginoasa.

„Acum 4 ani termina studiile liceale ca sefa de promotie a profilului uman din cadrul Colegiului National Roman-Voda. Acum, Eliza ne-a facut din nou bucuria de a termina Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane tot ca sefa de promotie!”, a punctat Nicu Chirilă.

Dincolo de performanţa în studii, Eliza Chirilă s-a remarcat încă de pe băncile liceului şi prin implicarea în diverse activităţi şi proiecte dedicate tinerilor sau comunităţii în general. Voluntar sau lider în diverse ONG-uri, Eliza a fost şi vicepreşedinte în Uniunea Studenţilor din România.

Este foarte posibil ca după această ultimă performanţă, tânăra să beneficieze de o bursă de specializare în SUA.

D.V.

2 thoughts on “Tânără din Neamţ, şefă de promoţie la Facultatea de Drept a Universităţii Româno-Americane. Tatăl ei, mândru, nevoie mare!

  1. Dar daca a fost atat de buna in liceu,,,,,de ce nu a dat admitere la o facultate de drept, la stat.Romano-Americana,este o universitate privata.

  2. Daca si aceasta realizare ajunge la ziar sa ma cac eu pe valorile din Romania. Asta e facultate? cati studenti au ? sef de promotie dintr-o 100? Sunt si copii cu performante reale ce au absolvit Facultati de prestigiu unde se invata!!! nu unde se dau examenele on-line.

Lasă un răspuns