Tânăra de 17 ani găsită moartă în stradă, cu faţa pe asfalt! 

Anul Nou începe deja cu o tragedie în judeţul Neamţ: azi-dimineaţă, la câteva minute după ora 8, un apel la 112 anunţa că o tânără zace fără suflare în faţa Discotecii Alcatraz din comuna Gîrcina (lângă Piatra Neamţ).

Ea s-ar fi aflat în stop cardio-respirator de peste 55 de minute şi manevrele de resuscitare realizate de către echipajul SMURD s-au dovedit fără şanse, a declarat purtătorul de cuvânt de la ISU Neamţ, Marcel Bucur, citat de tvmneamt.ro.

Surse neoficiale au declarat pentru site-ul  citat ca fata petrecuse Revelionul în Piatra Neamţ şi a revenit în comuna Gîrcina unde ar fi urmat să continue petrecerea.

V.N.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Tânăra de 17 ani găsită moartă în stradă, cu faţa pe asfalt! 

  1. Fata nu a murit în fata discotecii Alcatraz ci în casa unui om. Știrea nu este completă, mai mult defăimătoare la adresa locației. Se vede ca nu ați vorbit cu cei de la SMURD și ați preluat o știre falsă. Rusinica!?

    Admin: Eu zic sa mai citesti inca o data stirea ca sa-ti fie mai clar. Unde scrie ca cei de la SMURD au declarat decesul in strada? Nu e vina noastra ca nu faci diferenta intre momentul anuntului si ceea ce a urmat si amesteci informatii citite pe mai multe siteuri.
    P.S. – cu tonul asta sa vorbesti cu neamurile tale!

Lasă un răspuns