Tânăr liberal din Neamţ, poză de AFIŞ ELECTORAL CU ALINA GORGHIU

tapu gorghiu

La finele conferinţei de presă de la Balad’or (care a avut loc acum 3 ore), liderii de la centru au acceptat să se pozeze cu liberalii nemţeni care au solicitat acest lucru. Şi astfel, pentru istoria ce va fi scrisă peste decenii sau pentru cărţile de memorialistică rămâne şi o fotografie pe care Alina Gorghiu (co-preşedinte PNL) a acceptat să o facă alături de un tânăr liberal de la Neamţ.

Norocul lor (???) este că la faţa locului era şi aparatul vestea.net şi astfel fotografia de mai sus devine o mărturie pentru posteritate. Dacă Alina Gorghiu este supercunoscută, pentru cei care nu-l cunosc pe tânărul din fotografie facem precizarea că este vorba despre Vlad Ţapu. Nu, nu este o coincidenţă numele de familie, este chiar fiul mai mare al senatorului Eugen Ţapu.

Înainte de fotografia de mai sus, şedinţa foto a inclus un alt moment în care tineri liberali nemţeni au vrut să apară alături de cei doi co-preşedinţi de la centru. Vasile Blaga însă dispăruse din peisaj pentru un moment, astfel că doritorii vor pune în ramă fotografia în care conducerea centrală este reprezentată doar de aceeaşi Alina Gorghiu.

DSC_0779b

Alături de aceasta mai apar în poze mai cunoscuţii Mugur Cozmanciuc, Alexandru Drăgan, Eugen Ţapu, Radu Surugiu, Paul Rîtan, Adrian Ciobanu, Ionuţ Dulgheriu (consilier cabinet parlamentar), Romel Bîrjoveanu (consilier cabinet parlamentar).

Dacă acum sunt mai puţini cunoscuţi, peste câţiva ani, când Vasile Blaga şi Alina Gorghiu se vor fi pensionat din politică, o să auziţi şi de cei mai tineri din această fotografie, cum ar fi Andreea Iliesi (preşedinte TNL Neamţ), Paula Cristina Geangalău (preşedinte TNL Piatra Neamţ), Gabi Antipa, Georgiana Muraru (consilieră cabinet parlamentar), Iulian Vasilache, Ela Timofte, Mihaela Neboisă.

D.VINCA

 

8 thoughts on “Tânăr liberal din Neamţ, poză de AFIŞ ELECTORAL CU ALINA GORGHIU

  1. Fugit irreparabile tempus. Si tineretul asta, se va declara ca……urmas al Bratienilor ! Poate al bretelienilor, ca burtica creste si-n curand cureaua n-o sa-i mai cuprinda. Copii de granguri comunisti, erau dati pe la scoli, mai terminau o facultate si nu-ntotdeauna urmau cariera politica. Astia de azi, au prins smecheria, ca munca-i pt. tractoare, asa ca se lipesc si ei de locul de „munca” al parintilor. Am zis munca ? Mea Culpa. Truda-i cuvantul potrivit !

  2. Dar ce te asteptai ca Alina Gorghiu sa faca poze cu jardinierul pensiunii?! Nu, cu cineva cunoscut si bine inpanat in preajma partidului!! Personal, asteptam o poza din partea Alinei Gorghiu cu cei cu care a vandut energie electrica, adica gasca baietilor destepti (si fete destepte), Pinalty, Dorinel Ursarescu si binenteles Alinutza!! Dar cum romanii au mintea scurta, cu siguranta acele derapaje cu inclinatii penale s-au uitat! La vremuri noi, tot noi!!!!

  3. FACE SI EA POZA TOT CU UN CREIER NETED,FARA CIRCUMVOLUTIUNI…CARE PUPA SI EI UN FUND!

  4. Apoi, coane Jane, daca janes la privire da muiere, iti dai cu sama, ca ea sta langa bebelu’ coafat si tapat, da’ cu privirea-i dupa Ursa Mare. Adica…..Carul Mare ! Mișto ! Bahto delo la comentarii.

  5. Cam slaba particparea la actiune….In poza sunt doar angajatii de la cabinetele parlamentare, cativa lingai de serviciu si un sefulet bugetar de lux!In plus ,e si viitoarea sotie a deputatului Surugiu, precum si o tanara speranta -d-ra Geangalau.O fi nepoata vestitei tovarase Geangalau de la PCR?!

  6. Sincer? aveti dreptate si….mai sunt multe altele de care lumea nu-si mai aminteste…

  7. fiul lui miliardaru din gunoi de Bucuresti este un exemplu de veni vidi fara vinci ca s-a dus la tata in brate sa mai faca poop in scutecele pline cu bani….asa viitor va avea si tinaru din imagine sau poate ajunge play-boy di PiNaLi si aranjeaza cu „borghiu” toati fetili din partid ca doar trebe sa le spuna cineva unde le este „locurile”….dupa potenta desigur…

Lasă un răspuns