Tânăr din Stănița, prins în Franța! Condamnat la închisoare pentru că a dosit obiecte furate


Un tânăr de 25 de ani din Stănița care fusese dat în urmărire internațională a fost prins în Franța și a ajuns în cele din urmă pe mâinile polițiștilor nemțeni. Potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Neamț, bărbatul fusese condamnat de Judecătoria Roman la 3 ani și 8 luni de închisoare, după ce a ascuns niște bunuri pe care altcineva le furase dintr-o locuință. Între timp, tânărul a plecat din țară, dar nu a reușit să scape de pedeapsă, fiind în cele din urmă identificat.
În data de 10.07.2017, o echipă formată din polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională-IGPR au preluat un nemțean de 25 de ani, de la autoritățile franceze, acesta fiind condamnat de Judecătoria Roman la 3 ani și 8 luni de închisoare.
Bărbatul, de loc din Stănița, a fost depistat în Franța în data de 24 iunie2017, fiind dat în urmărire internațională pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire și a fost predat autorităților române, pentru executarea pedepsei privative de libertate”, a declarat responsabilul de relații publice al Poliției Neamț.
Tânărul a fost predat lucrătorilor de la Autoritatea Națională a Penitenciarelor, urmând să ajungă după gratii pentru a-și ispăși pedeapsa.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns