Talida, sirena neagră!

„Parcă e o sirenă neagră şi misterioasă!” – asta a fost replica unei spectatoare aseară, la spectacolul de debut al vacanţelor Muzicale, când prezentatoarea Talida Cozma şi-a făcut apariţia pe scenă.

Realizatoare tv dar şi persoană apropiată de lumea fashion, Talida naşte mereu aşteptări înainte de un eveniment în care este implicată – mai ales cum e unul de talia Vacanţelor Muzicale – iar una din întrebările şablon este „Dar acum cu ce s-o mai fi îmbrăcând?”.

Ei bine, aseară, pe scena TT plină de instrumente şi instrumentişti de la Filarmonica din Iaşi, Talida a apărut îmbrăcată într-o rochie lungă până-n pământ. Neagră, transparentă dar cu un material nude (culoarea pielii) pe dedesubt. Cambrată pe talie şi apoi strânsă jos cu o uşoară explozie de material la nivelul pământului, rochia dădea uşor senzaţia de „sirenă”, de unde şi replica acelei spectatoare.

Talida nu a putut refuza oferta Vestea de a realiza o scurtă şedinţă foto pe scările interioare de la Teatru:

Evident că, în seara aceasta, la spectacolul dedicat muzicii tradiţionale, susţinut de Filarmonica din Chişinău, Talida va fi asortată şi cu evenimentul dar şi cu tematica specială. Va avea ea fie o rochie care să amintească de Iele sau Sânziene, sau o coroniţă sau alt accesoriu care să o integreze în atmosfera creatî de artişti.

Şi aşa, seară de seară, pentru cele câteva minute în care urcă pe scenă la deschiderea şi la închiderea spectacolului, ca un adevărat profesionist, va fi pata de culoare, discretă dar remarcată, a unei noi ediţii a Vacanţelor Muzicale.

V.N. / foto: Daniel VINCA – VESTEA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns