Tâlhărie la Piatra Neamţ! A tras de poşeta fetei şi a lovit-o cu cotul în gură!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Un tânăr de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 28 septembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat și identificat un tânăr, de 26 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit că, la data de 23 septembrie a.c., în timp ce o tânără de 22 de ani, se deplasa pe o stradă din Piatra Neamț, cel în cauză, prin folosirea de acte de violență, ar fi încercat să-i sustragă geantă, solicitându-i bani și întrucât aceasta s-a opus, ar fi lovit-o cu antebrațul în zona feței.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

IPJ Neamt

Lasă un răspuns