Tâlhari arestaţi – i-au luat victimei bicicleta, rucsacul şi banii

arestat

Vineri, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Săvinești au reținut pentru 24 de ore trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, toți din Blăgești, jud. Bacău, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Cei trei bărbați împreună cu un minor de 14 ani și o femeie de 30 de ani sunt cercetați pentru faptul că în data de 04.02.2015, în jurul orei  21.00, în localitatea Frunzeni, prin folosirea violenței au deposedat un bărbat de 49 de ani, de suma de 600 lei, o bicicletă și un rucsac. Din verificările efectuate s-a stabilit ca persoana vătămată a consumat băuturi alcoolice cu acest grup de persoane, care se afla pe raza comunei Costișa cu un atelaj hipo pentru a vinde material lemnos.

Polițiștii au recuperat bunurile sustrase și au fost predate persoanei vătămate, iar, sâmbătă, bărbații au fost prezentați instanței de judecată care a dispus față de aceștia măsura arestării preventive pentru 30 de zile, femeia și minorul fiind cercetați în stare de liberate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În soluționarea cazului polițiștii nemțeni au conlucrat cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Blăgești, care au ajutat la identificarea suspecților.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns