Tablan, scos pe șest din conducerea Poliției Neamț!


La aproape o lună de la sentința Curții Supreme (care i-a respins, definitiv, cererea de suspendare a demiterii sale inițiale, provocând, ca efect juridic, o nouă demitere) și la circa două săptămâni din momentul în care IGPR ar fi trimis un document în acest sens către IPJ Neamț, putem spune că avem o confirmare indirectă dar certă că Paul Tablan nu mai este șef al Poliției Neamț.

Este vorba de secțiunea CONDUCERE (Echipa manageriala) din siteul IPJ de unde, vedem abia acum, numele comisarului șef Paul Tablan a fost scos:

După cum se poate vedea, în secțiunea respectivă au rămas doar numele celor doi adjuncți, Leonard Bibirig și Iulian-Mihai Oșoianu. Din informația de mai sus se poate extrage concluzia că încă nu a fost numit un șef la IPJ și că, probabil, unul din cei doi adjuncți îndeplinește prerogativele respective până când va fi făcută o numire în acest sens.

Circulă diverse variante despre numele viitorului șef al IPJ Neamț, cu referiri inclusiv la numele actualilor adjuncți dar hora „sunt în cărți” se referă și la alții.

Deși a trecut o lună de la sentința Curții Supreme, IPJ Neamț nu a dat niciun comunicat despre noua demitere a lui Tablan. Nici IGPR nu s-a dovedit mai transparent deși, într-o solicitare oficială trimisă pe mail de către Vestea, ceream detalii rezonabile pentru corecta informare a opiniei publice.

Probabil nu dă bine la imaginea insituției (confundată în mod aberant cu imaginea șefilor) să se afle cum de atâta timp se joacă alba-neagra cu șefia IPJ Neamț, după ce serviciile specializate au refuzat să-i mai elibereze lui Tablan avizul ORNISS.

Și de aceea, informația cu scoatere lui Tablan din conducerea IPJ Neamț a fost scăpată așa, pe șest, doar prin actualizarea siteului.

D.V.

One thought on “Tablan, scos pe șest din conducerea Poliției Neamț!

  1. Nu e nici o afacere.A fost scos pe sest la acelasi salariu nemeritat si aberant de mare si in curand la pensia de”serviciu”halucinanta”meritata”bineinteles dupa ani de munca in ”folosul”cetatenilor.

    Omu rade de noi.

    Urmeaza dupa pensionarea iminenta sa se angajeze imediat consilier pe un salariu baban pe care sa-l cumuleze cu pensia speciala la ministerul Mediului/Justitiei pentru a-i ”consilia” pe cei de acolo sa ”lupte”impotriva interlopilor si a taierilor ilegale de paduri la care e un ”mare specialist”.

    Asteptam sa fie premiat de Klaus pentru ”meritele deosebite” in activitate care au culminat cu lasarea judetului Neamt fara paduri si perpetuarea conducerii de facto a IPJ de catre clanurile de tigani si Mararu.

Lasă un răspuns