Sute de polițiști pe străzi, în week-end

Aproape 400 de polițiști vor fi la datorie, cu prilejul celor două sărbători din acest sfârșit de săptămână – Adormirea Maicii Domnului și Ziua Marinei, organizată la Bicaz, informează Inspectoratul de Poliție al județului Neamț.
În perioada 12 – 15 august, se vor afla la datorie, zilnic, 168 de polițiști de la ordine publică, 125 de la rutieră, 17 de la transporturi, precum și colegii din cadrul structurilor de intervenție rapidă, investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase”, se arată în buletinul de presă emis de IPJ Neamț.
Manifestări religioase de amploare vor fi organizate la Mânăstirea Văratec, în localitatea Crăcăoani, cu ocazia hramului lăcașului de cult, cât și de zilele comunelor Moldoveni și Cordun.
Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, 125 de poliţişti rutieri vor acţiona prioritar pe drumuri naţionale, DN 2, DN 15 – tronsonul de drum Piatra Neamț-Bicaz, DN 15B Târgu Neamț-Pipirig, DN 15C Piatra Neamț-Târgu Neamț, DN 12C tronsonul de drum Bicaz-Lacul Roșu utilizând în medie, zilnic 14 aparate radar. O atenţie deosebită va fi acordată arterelor rutiere ce converg către Barajul Bicaz, Lacul Roșu și Mănăstirea Văratec. Totodată, poliţiştii de la transporturi vor acţiona pe patru trenuri de călători, în staţiile de cale ferată, în autogări şi în portul Lacului de acumulare Bicaz”, precizează subinspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns