Suspiciune de OMOR! Anchetă în noapte pentru cadavrul din Cimitirul Traian! FOTO

Anchetă în noapte, de câteva ore bune, în satul Traian din comuna Zăneşti unde în seara zilei de luni a nfost găsit cadabrul unui bărbat în cimitirul din curtea Bisericii. Echipa de judiciarişti venită de la IPJ Neamţ a primit aceleaşi informaţii anunţate de Vestea în articolul de acum câteva ore: bărbatul mort nu este cunoscut de nimeni din cei care au trecut pe la „Scena Crimei”.

În paralel cu ancheta criminaliştilor, toată suflarea satului face propria anchetă, emite propriile păreri. Iar ipoteza care se conturează tot mai mult este că acel cadavru a fost „postat” în curtea cimitirului ]n noaptea de duminic[ spre luni. „Duminică nu era aici. A fost slujbă la Biserică, au mers oamenii rin cimitir, au mai aprins lumânări, dacă ar fi fost ceva ar fi fost văzut”, spune tuşa Ileana care ştie tot ce mişcă pe o rază de un kilometru în jurul Bisericii şi cimitirului.

Cititi si: Acum! Cadavru găsit printre morminte, în cimitirul din Traian – Zăneşti!

Aşa că variantele care sunt cele mai vehiculate ar fi două. Una că poate a fost vreo bătaie terminată cu crima pe undeva pe aiurea, prin sat sau în altă parte, fără legătură cu Biserica şi cineva a vrut sa scape de cadavru şi l-a aruncat peste gardul cimitirului. O a doua variantă ia în calcul o ceartă între cerşetori străini de sat care s-or fi certat de la pomană, or mai fi băut, s-au luat la bătaie prin parc (peste drum de biserică) sau pe terenul şcolii (lateral de biserică) şi, tot aşa, ca să tragă de timp, l-au basculat pe mort direct la cimitir.

Oricum, pare a fi tipul de crimă (dacă se va ajunge la concluzia asta şi de către anchetatori) care nu poate rămâne mult timp cu autor necunoscut. În urmă cu o oră, poliţiştii au luat la vizionat filmările de pe camerele de observare din zonă că, se pare, asta nu ştia potenţialul criminal: zona cimitirului e flancată cu camere tv.

Cititi si: Acum! Cadavru găsit printre morminte, în cimitirul din Traian – Zăneşti!

Cert e că pentru satul altfel amorţit Traian e încă un episod care dă peste cap liniştea cimentată de atâţia ani. Nu cu mult timp în urmă a mai fost o astfel de nedorită ieşire din anonimat cnd o femeie a fost găsită moartă, la fel şi presupusul autor.

Cititi si: Acum! Cadavru găsit printre morminte, în cimitirul din Traian – Zăneşti!

D.V. / foto: cititor Vestea

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns