Suspectul din crima de la Iaşi este din Roman-Neamţ! Rănitul e tot nemţean!

 

aurelian giosanu

Aurelian Giosanu – Daca il vedeti, sunati la 112!

Principalul suspect din crima de azi dimineaţă de la Iaşi este un tânăr din judeţul Neamţ. Este vorba de Aurelian Giosanu, din Roman, student în anul I la FEAA din cadrul Universității Al. I. Cuza, informează presa ieşeană.

Polițiștii păzesc toate ieșirile din Iași în speranța să îl găsească pe tânăr.

Tânărul din Roman este bănuit că și-ar fi ucis un coleg de cameră, că a rănit un altul foarte grav, ambii înjunghiați, iar apoi a încercat să dea foc camerei de cămin în care stăteau.

„Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool. Momentan există un suspect pe care îl căutăm“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Din primele informații, studentul care a ajuns la spital este în stare gravă, cu multiple plăgi înjunghiate și intubat. Şi despre acest rănit se spune că ar fi tot din judeţul Neamţ.

Reprezentanții universității au precizat că cei trei studenți erau toți în anul I, înmatriculați la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, și că incidentul s-ar fi produs în jurul orei 07.00 dimineață, după ce s-ar fi întors beți dintr-un club.

Studenții din cămin au povestit polițiștilor că dimineață au auzit scandal și că unul dintre tineri striga ”ajutor”. Cel mai probabil, susțin polițiștii, agresorul ar fi încercat să dea foc la cameră pentru a ascunde urmele.

Tânărul care a murit se numește Victor Nour, este din Republica Moldova și a fost înjunghiat de 20 de ori, mai ales în spate.

O femeie de serviciu este cea care a descoperit crima. Ea a auzit strigându-se după ajutor și a chemat un coleg. Amândoi au fost la ușă și au spart yala. Ea a povestit polițiștilor că cei doi tineri atacați erau pe jos și că nu a văzut pe nimeni fugind.

V.N.

crima iasi studenti

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Suspectul din crima de la Iaşi este din Roman-Neamţ! Rănitul e tot nemţean!

  1. olaru bogdan, te-ai trezit tu sa arati ca esti prost, „supect de crima” auzi la el =)))

Lasă un răspuns