Suspecți de furt prinși cu prada asupra lor

Doi bărbați din Roman au fost săltați ieri seară de polițiști, fiind suspectați că au furat mai multe bunuri dintr-un apartament, informează biroul de presă al IPJ Neamț. De altfel, cei doi au fost prinși cu bunurile asupra lor, iar ancheta demarată de polițiști a scos la iveală faptul că acestea fuseseră sustrase dintr-o locuință ai cărei proprietari sunt plecați peste hotare.
În jurul orelor 23.15, o patrulă de poliție din cadrul Poliției municipiului Roman, a depistat pe strada Smirodava din municipiu, doi bărbați cu vârste de 19 și 30 ani, ambii din Roman, care aveau asupra lor mai multe bunuri. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bunurile au fost sustrase de către cei doi bărbați dintr-un apartament situat la parterul unui bloc, proprietarii acestuia fiind plecați din țară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, inspector Elena Bulgărea.
Bunurile sustrase au fost recuperate, iar cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns