Surse: Zilele lui Bîrjoveanu în PNL sunt numărate! Urmează excluderea sau retragerea sprijinului politic…

Surse apropiate de factori de decizie din PNL Neamț spun că e vorba nu de „dacă?” ci de „când?” pentru oficilializarea unui divorț politic între această formațiune politică și Romel Bîrjoveanu, consilier local în CL Piatra Neamț, fost candidat (fără succes) pentru funcția de viceprimar de Piatra Neamț.

După ce în urmă cu două săptămâni senatorul Țapu confirma în exclusivitate pentru Vestea.net că-l rejectează pe Bîrjoveanu de la Cabinetul său Parlamentar, dând o explicație soft dar care, printre rânduri, spunea mai multe, acum s-ar fi ajuns la momentul în care tot mai mulți din conducerea județeană dar și din cea municipală a partidului cer ca „răul să fie tăiat din rădăcină”.
Sursele respective spun că este foarte posibil ca foarte curând Biroul interimar al organizației PNL Piatra Neamț să propună BPJ PNL Neamț ridicarea sprijinului politic sau chiar excluderea lui Bîrjoveanu din partid.

Pesemne că tot mai mulți din PNL și-au dat seama că acesta are, de câțiva ani încoace, propria agendă, total diferită de a echipei PNL și că pentru urmărirea unor scopuri și interese personale nu are nicio reținere în a-și lovi pe la spate colegii și a face jocurile politice ale lui și ale altora, din altă zonă politică.
Nu ar fi prima dată, fiind de notorietate că și-a folosit siteul său de știri pentru a-i plăti polițe primarului (și șefului de organizație locală de la acel moment), Dragoș Chitic, dar a „săpat” și alți colegi de partid care îi stăteau în cale, mai ales în perioada în care poza ca având spate asigurat și de Țapu și de Chitic.

„Cartolină” postată pe facebook. Cât un autodenunț…

În PNL Neamț se știe că senatorul Țapu ar fi spus că „nu mai vreau să aud de băiatul ăsta” (NR – Bîrjoveanu) și că oricum cel care visa acum 4 ani să ajungă primar, chiar și fără „divorțul” ce se anunță, nu ar mai fi avut nicio șansă să fie pus pe vreo listă PNL la viitoarele alegeri.

Vom reveni.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Surse: Zilele lui Bîrjoveanu în PNL sunt numărate! Urmează excluderea sau retragerea sprijinului politic…

  1. V-ati trezit si voi in sfarsit….ati realizat ce reptila tineati aproape. Eu unul nu am vazut o lepra mai versatila decat maimutoiul asta infumurat….nici acum nu am uitat cum era sa fie batut in strand deoarece injura oamenii care vroiau sa joace tenis pe terenurile din complex iar el si alte valori locale vroiau altceva….un prefacut si un inutil. Specific etniei,pana la urma….

Lasă un răspuns