Surse – Viorica Dăncilă, stres și regrete: „Naiba m-a pus să accept funcția de premier!”

Viorica Dăncilă regretă faptul că a acceptat propunerea lui Liviu Dragnea de a fi Premierul României, anunță surse Vestea apropiate de cercuri politice din București. Premierul Dăncilă s-a plâns în mai multe rânduri apropiaților că actuala funcție o suprasolicită iar regretele s-au înmulțit mai ales după Mitingul din 10 august și după escaladarea conflictului Firea-Dragnea.

Dăncilă se consideră o victimă a presei care îi scoate imediat în evidență orice gafă de exprimare sau de protocol și este convinsă că uriașa masă critică acumulată la adresa ei vizeayă în fapt politicile PSD de guvernare și pe principalul responsabil, Liviu Dragnea.

„Naiba m-a pus să accept funcția de Premier”, le răspunde Dăncilă apropiaților care o întreabă de ce acceptă să fie ea cea care încasează criticile pentru deciziile emanate, în fapt, de la Dragnea.

Apropiații Vioricăi Dăncilă spun că aceasta este departe de imaginea care i-a fost conturată în ultimul timp. „Este un om bun, aplecat spre frumos și spre dorința de a face bine. Din păcate, stilul ei normal de viață a fost dat peste cap de această funcție cu răspunderi mari și cu un ritm trepidant. Pe acest fond al oboselii acumulate mult peste ritmul ei dinainte de această funcție, Viorica Dăncilă este pusă acum și în situația neplăcută de a răspunde ea pentru deciziile altora. Și Carmen Dan și Olguța Vasilescu dar și alți ministri nici nu se consultă cu Viorica Dăncilă când iau sau anunță anumite decizii iar presa și opinia publică sar pe Premier cu întrebări și critici”, spun surse apropiate de familia Premierului.

Sursele Vestea susțin că, în condițiile date, nu ar fi exclus ca la un moment dat, pe acest fond de stres, să poată apărea și varianta unei demisii pe care Dăncilă să și-o dea la presiunile familiei și apropiaților care deja remarcă faptul că aceasta „își nenorocește sănătatea pentru Dragnea”.

Irina POPA, Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns