Surse – Tudose și Bădălău către Dragnea: „Ia-ți posturile și bagă-ți-le în c*r! Și pe analfabeții de Dăncilă și Andrușcă!”

„Analfabeții de Dăncilă și Andrușcă”, „amnistia și grațierea”, „posturi pentru taberele dizidente din PSD” – acestea au fost principalele subiecte din ședința de vineri seara pe care Liviu Dragnea a avut-o cu liderii unor tabere adversare din interiorul PSD, înaintea CEX-ului care are loc azi la Neptun, informează surse neoficiale.

Nicolae Bădălău i-a spus de la obraz lui Dragnea că a pus în guvern analfabeți, cu referire directă la Viorica Dăncilă și nemțeanul Dănuț Andrușcă și tot el i-a reproșat lui Liviu Dragnea că ar fi în spatele aruncării în spațiul public al filmulețului în care PSD-istul cântă că se p*șă pe Diaspora. „Au și alții filme și video!”, a spus Bădălău.

Încercarea lui Dragnea de a calma spiritele la discuția cu Bădălăi, Mihai Tudose, Mihai Stănescu și Gabriela Firea prin oferirea unor funcții guvernamentale a primit o replică mai mult decât tranșantă. <<Ia-ți posturile și bagăți-le în c*r>>, i-a spus Tudose lui Dragnea.

Discuțiile ar fi fost în termeni foarte duri, după cum spun sursele Vestea care precizează că reproșurile au venit de la „cei 4” iar Dragnea a fost ținta reproșurilor și a acestor replici.

Mai mult, deși anterior fuseseră diverse diverse animozități între taberele reprezentate de cei 4, aseară reproșurile au vizat strict pe Liviu Dragnea și deciziile acestuia.

Irina POPA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Surse – Tudose și Bădălău către Dragnea: „Ia-ți posturile și bagă-ți-le în c*r! Și pe analfabeții de Dăncilă și Andrușcă!”

  1. Domle, i-ati gresit numele lui ala de la Economie. Il cheama DĂNUȚ MOLUSCĂ!

  2. Nu este o noutate ca interesele emanatilor au prioritate iar interesele tarii sunt jucate la barbut
    arsene ,,apara,, interesele nemtenilor, andrusca e negru de fum, si mai avem consiliere, etc., de parca am fi blestemati.
    Aveti ce meritati, dar mare parte dintre noi , nu, din ce in ce mai mare parte, NU.
    Inca mai sper ca parvenitii, molustele, lustrangii de clante si ale altor parti ale corpului uman, fosilele di diferite consilii vor primi ce merita adica un ,,aviz favorabil,, dupa faptele lor.

Lasă un răspuns