SURSE: Şeful PSD Neamţ, pe primul loc pe lista pentru Senat? Cap-tractor ARSENE-MUNTEANU?

arsene5În acest moment în care se fac şi se desfac liste, şi prin partide şi în afara acestora, sunt testate variante sau aruncate pe piaţă chiar dezinformări intenţionate, dinspre PSD transpare tot mai mult ipoteza că preşedintele organizaţiei judeţene Neamţ ar putea candida pe locul 1 de pe lista pentru Senat.
Rămâne de văzut dacă în caz că se confirmă ipoteza respectivă, Ionel Arsene ar părăsi sau nu actuala funcţie de preşedinte al CJ Neamţ. Teoretic este posibil orice, la acest nivel al variantelor de lucru.
Dacă Arsene va fi pe lista pentru Senat şi cum – iarăşi, informaţie pe surse – pe primul loc de pe lista de la Camera Deputaţilor are şanse de 1000 la sută să fie deputatul Ioan Munteanu, ar rezulta un binom (sau duet, sau echipaj … ) de mesaj Arsene-Munteanu.
Dincolo de funcţiile politice (Arsene – şef de partid, Munteanu – şef de campanie) şi mesajul şi capacitarea electorală ar arăta o turare la maximum a motoarelor.
munteanuMunteanu este la al 3-lea mandat de deputat, a fost preşedinte PSD Neamţ (din categoria celor apreciaţi de armata de activişti) şi are o bună relaţie şi cu primarii PSD şi cu ceilalţi şefi de organizaţie locale (ba chiar şi cu primarii de la alte partide).
Arsene este actualul şef al partidului, este preşedintele CJ (la uşa căruia bat toţi primarii, şi de la PSD dar şi de la alte partide) iar candidatura lui ar putea desfiinţa eventualele scuze în care el nu ar fi pe liste, gen „Lăsaţi şeful, că doar nu aţi candidat dumneavoastră!”.
Mâine este conferinţă de presă la PSD Neamţ şi poate cei care o vor susţine vor putea face lumină pe subiectul legat de o eventuală candidatură a lui Arsene. Iar dacă lucrurile nu se vor lămuri mâine, nici nu va mai dura mult, pentru că alegerile parlamentare se apropie cu paşi repezi.
Cert este că în caz că se confirmă o asemenea mişcare, în bătălia (pre)electorală din Neamţ, următoarea mutare va fi la PNL care, în această ipoteză, este „condamnat” la rândul său să aibă nume cât mai de forţă pe listele sale, candidaţi care să se poziţioneze în intenţia de vot cu scoruri foarte bune, nu doar din cei care speră să (re)ajungă în Parlament doar pe spatele scorului politic PNL şi a imaginii preşedintelui Klaus Ioahannis.

Aceeaşi mutare ar trebui să pună pe gânduri şi pe celelalte două partide cu pretenţii reale la accederea în Parlament, PMP şi ALDE – în caz că depăşesc pragul la nivel naţional – jucând obţinerea unui posibil loc de deputat de Neamţ la nivel de fracţiune de procent. Iar mai multe procente luate de PSD (sau de PNL) poate însemna, prin balans, acel minus mic dar important.
Campania nici nu a început, calculele se tot fac la partide…

D.VINCA

cop-psd-arsene-munteanu

 

5 thoughts on “SURSE: Şeful PSD Neamţ, pe primul loc pe lista pentru Senat? Cap-tractor ARSENE-MUNTEANU?

  1. IERI PE STRADA CE LEAGA FAGETULUI CU STATIA ORION,S.A OPRIT PENTRU O DEFECTIUNE UN TROLEU,IAR IN SPATE SUNA SIRENA PUTERNICA A UNEI AMBULANTE CARE NU PUTEA DEPASI TROLEUL PENTRU CA A.TI VANDUT PARCARI IN JUMATATEA DE STRADA….SI VOI VA INTREBATI CINE MERGE LA SENAT??? FELICITARI !!!!!

  2. Cap-Iractor la……………………PUSCARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

  3. Dar ce s-a intamplat? A promis ca rezova ceva probleme din functia pe care o ocupa. Acum ne paraseste? Cui ne lasa?

  4. Nu s-au saturat de…… furat….. Guzanii PARVENITI !???Hotul batran,vrea la Brutarie…. sa doarma cu Pinalti !

Lasă un răspuns