Surse: Pasagerul mort la Gâdinți ar fi un călugăr! La volan era alt călugăr, aflat și el în stare gravă! Fotografii teribile…

Pasagerul mort în groaznicul accident de la Gâdinți (Intersecția Groazei dintre un drum național cu unul județean pe care acum e preluat traficul deviat de la Podul de la Luțca) ar fi un călugăr dintr-o cunoscută zona din Neamț, au anunțat surse neoficiale, pentru Vestea.net.
Și șoferul din aceeași mașină – care e unul din cei trei răniți – ar fi tot călugăr, menționează aceleași sursă care spun că și conducătorul auto respectiv este în stare foarte gravă.
Susele respective spun că decedatul ar fi fost membru al unei aripi ruptă din Biserica Ortodoxă și că până la accident trăia în satul Petru Vodă (fără nicio legătură cu mănăstirea cu același nume).

Martorii oculari care au remis mai multe imagini realizate imediat după accident către Vestea au relatat că la fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe, imediat după accident.

„Urlau sirenele, ceva de speriat. Trei ambulanțe, mașină de pompieri, 3-4 mașini de Poliție, ba poate chiar mai multe că au mai venit și au mai plecat. Iar lumea a ieșit în stradă, de curiozitate dar și de nervi. Nu se poate așa ceva, drumul judetean e acum de câteva ori mai circulat, că e preluat și traficul de la Sagna, intersecția asta e cu mari probleme de vizibilitate și de presemnalizare, autoritățile au confirmat și recunoscut asta, au promis că pun semafoare și atât… De două luni încoace, ei stau cu gândul la alte interese, își pun poze de pe la paranghelii și aici, în intersecția asta, oamenii rămân schilodiți sau chiar mor”, a precizat un cititor Vestea care era la fața locului la câteva minute după teribilul accident.

Oamenii revoltați ar fi făcut „dedicații” cu miez și pentru Ministrul Transporturilor (Sorin Grindeanu) dar și pentru președintele CJ Neamț, adică fix pentru cei care conduc instituțiile care administrează cele două drumuri care se tamponează la propriu și la figurat în această Intersecție a Groazei.

Cetățenii au făcut referire și la petițiile înctomite pentru semaforizarea mult-promisă și la întrebări la care s-au tot primit răspunsuri oficiale că imediat se rezolvă: „Mâine. Și iar mâine. Și tot mâine… Și uite-așa aici au loc accidente, mor oameni, că atunci când se bușesc două mașini poate un șofer e vinovat dar celălalt nu are nicio vină. Iar dacă autoritățile astea cu șefi plătiți atât de bine au zic că trebuie semafoare de ce nu le mai pun odată? Ce naiba, sunt semafoare cu diamante? Cât le trebuie ca să le pună? Nu le are pe stoc vreun furnizor de-al lor, cu care împart mălaiul?”.

Despre bâlbâielile, incompetența și promisiunile mincinoase ale autortiăților legate de semaforizarea respectivă, detalii AICI – Accident teribil, cu 1 mort și 3 răniți, în intersecția Gâdinți, unde prefectul a promis semafoare încă din 14 iunie.

Ultimul comunicat IPJ despre accident:
„La data de 14 august a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția Drumului Național 15D cu Drumul Județean 207D, în Gâdinți.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 37 de ani, din Galați, conducea o autoplatformă, pe sectorul de drum anterior menționat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Poiana Teiului.

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 59 de ani, din Petru Vodă, pasager în autoturism, rănirea conducătorului autoturismului și a altor două persoane de 24, respectiv 34 de ani, ambele din Galați, pasagere în autoplatformă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment rutier.

La acest moment traficul este reluat”.

Principala cauză a accidentului este, după cum spun polițiștii, nerespectarea semnificației indicatorului Oprire de către conducătorul auto din Galați. Altfel spus, șoferul mașinii în care se afla și pasagerul acum decedat este nevinovat.

Daniel Vinca
sursa foto: cititor Vestea, Marian Ionut Tanasa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.