Surse: Marcoci și Ciolacu, întâlniri cu schepsis în biroul Președintelui Camerei Deputaților

Vlad Marcoci pare să își continue bătălia anunțată pentru a fi el candidatul PSD Neamț pentru funcția de președinte CJ Neamț („dacă e nevoie, preiau și conducerea PSD Neamț”, după cum declara el), sursele Vestea informând că și săptămâna trecută acesta a avut-o o întâlnire cu Marcel Ciolacu (președintele PSD și președintele Camerei Deputaților).
La această ultimă întâlnire care a avut loc la mijlocul săptămânii trecute, cei doi s-au văzut chiar la Parlament și apoi au ieșit și au plecat împreună spre o destinație necunoscută.
O altă întâlnire a avut loc cu o săptămână mai devreme. La aceea, desfășurată chiar în biroul președintelui Camerei Deputaților au fost prezenți și alți PSD-iști cunoscuți.
Vlad Marcoci nu a răspuns mai devreme la telefon, deci subiectele abordate în cele discuții avute cu Marcel Ciolacu rămân, deocamdată, necunoscute. Deocamdată…

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Surse: Marcoci și Ciolacu, întâlniri cu schepsis în biroul Președintelui Camerei Deputaților

  1. Si uite asa, cu astfel de cameleoni se duce partidul in gard . Acest oportunist de ce nu porneste o afacere, da, nu cum l-a invatat tatanesu, nu, o afacere onesta, pe bune, ca schimba partidele mai ceva ca pe ,,sosete,,? Pentru ca sforarii de genul acesta si din pacate sunt multi , foarte multi, au alba neagra in sange. Deci, vorba turcului, hai s….r si va astept paturicilor sa-mi cereti votul ! O sa va dau, de o sa va fac plinul si la frigIder….

Lasă un răspuns