Surse: Încă un deputat în PSD Neamț! „Nunta” cu Zamfira…

Deputatul Constantin Cătălin Zamfira (ales pe listele PSD Ilfov) este, mai nou, membru al PSD Neamţ, informează surse Vestea care precizează că acesta a şi fost prezentat  liderilor Organizaţiei Judeţene la şedinţa BPJ care a avut loc sâmbătă.

Zamfira nu doar că a revenit în PSD ca membru al Organizaţiei Neamţ dar, dată fiind calitatea de deputat, a devenit, de drept, şi membru al BPJ.

Ales pe listele PSD Ilfov, Zamfira şi-a anunţat demisia în noiembrie din tabăra social-democrată, împreună cu alţi doi parlamentari (senatorul Emanuel Botnariu şi deputatul Corina Bogaciu), acuzând la acel moment „modul autocrat în care este condus partidul”. Presa i-a plasat pe cei trei, la acel moment, în „Tabăra Gabriela Firea”, deducţie absolut logică în contextul în care primarul general al capitalei era şi preşedinte PSD Bucureşti şi preşedinte PSD Ilfov.

În urmă cu câteva zile, Zamfira a anunţat public revenirea în Grupul PSD de la Camera Deputaţilor iar prezenţa lui în şedinţa BPJ PSD Neamţ şi adeziunea la organizaţia nemţeană duce la ipoteza că e foarte posibil ca un rol important în recuperarea PSD-istului rătăcitor că-l fi avut Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ şi unul din oamenii cu tot mai multă influenţă din anturajul lui Liviu Dragnea.

Şi fotografia de mai sus (postată pe facebook de Arsene, împreună cu alte imagini de la şedinţă) este mai mult decât elocventă, Zamfira stând la masă în dreapta preşedintelui PSD Neamţ şi fiind prezentat cu toată prietenia politică posibilă.

Un alt membru nou al BPJ PSD Neamţ (cu statut de invitat în acest for) este o proaspătă achiziţie a organizaţiei nemţene, despre care Vestea anunţa deja de acum 2 săptămâni. Este vorba despre omul de afaceri Marius Novac, administratorul barului de la etajul 12 al Hotelului Ceahlăul dar şi al Restaurantului Villa Italia.

După şedinţa de ieri, Arsene a transmis un mesaj public în care a vorbit despre „membri noi”, dar nu a dat nume: <<Membri noi, colegi plini de entuziasm, o echipă unită și competentă. Am condus astăzi ședința BPJ a PSD Neamț. Împreună cu ceilalți colegi, am analizat situația organizațiilor locale. Am planificat o serie de acțiuni și evenimente pe care le vom desfășura în perioada următoare. Le urez “Bun venit!” noilor colegi și le mulțumesc tuturor pentru participare și implicare!>>.

Sursele Vestea au precizat că numele prezentate în acest articol sunt cele mai importante din şedinţa de ieri dar surprize interesante ar putea urma şi în viitorul imediat.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns