Surse: Importanți lideri din PSD Neamț nu împărtășesc mesajul lui Arsene! „Nici nu a fost consultată organizația județeană!”

Surse apropiate de PSD Neamt dezvăluie că mesajul aruncat mai devreme de Arsene – pro-Dragnea, cap-coadă – este unul personal, cel puțin deocamdată, și nu reflectă o poziție asumată în vreun for de conducere a PSD Neamț. Ba sunt destui, și e vorba de nume grele din PSD Neamț, care chiar nu sunt de acord cu acest mesaj obedient, cu iz ceaușist, transmis mai devreme de „Arsene 3 în 1” (șef PSD Neamț, președinte CJ Neamț, inculpat în 2 dosare penale în care a fost trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție).

Sursele Vestea fac referire la lideri din PSD Neamț care ar ocupa funcții în foruri județene de conducere ale organizației, alături de unii primari care nu privesc cu ochi buni maniera personală de conducere fiind vorba și de nume mult mai grele, de rezonanță județeană sau chiar națională.

Faptul că Arsene a preferat să dea un mesaj (din postura de șef PSD Neamț) fără să se consulte cu nimeni din organizație, fără să fi convocat o ședința BPJ sau CExJ (așa cum ar fi fost și democratic și statutar și colegial) nu face decât să confirme ceea ce se vede de luni bune: liderul de la Neamț a trecut, ca și Dragnea, partidul pe persoană fizică, ideea de echipă este invocată doar prin comunicate comunistoide scrise în cel mai vesel limbaj de lemn. Ședințele județene au fost înlocuite cu întâlniri de taină cu câțiva apropiați (unii fără funcții în partid) unde se discută ba despre chestiuni politice organizatorice, ba despre licitațiile de la CJ (anulate pe motive suspecte după cum spun cei care i-au făcut o nouă plângere la DNA), ba despre cine mișcă în front și trebuie pedepsit.

Citeste si  Previzibil! Arsene, mesaj pro-Dragnea ca al pro-ceaușiștilor la Revoluție: „Se încearcă destabilizarea!”

Liniștea din PSD Neamț este doar una de suprafață iar informațiile de mai sus, cu renegarea mesajului lui Arsene de către unii lideri din PSD Neamț nu face decât să confirme că există o limită în toate, chiar și în politică. Chiar ;i dac[ te nume;ti Dragnea sau Arsene…

Vom reveni.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns