surse: Florentina Moise, șef la ISJ Neamț!

E doar o chestiune de zile până ce Florentina Luca Moise va fi numită în fruntea ISJ Neamț, ca inspector general, anunță sursele Vestea.net. Evident că e vorba de o numire politică, PSD-ista urmând a lua locul pe care acum este PNL-istul Mihai Obreja, ocuparea unor funcții în deconcentrate fiind stabilită în cadrul coaliției de guvernare din care fac parte cele două partide.

Numirea lui Moise e posibil să aibă loc până la Paști chiar, după cum au precizat aceleași surse.

Aceasta a plecat a părăsit deja jobul de la Consiliul Județean Neamț unde lucra de mai bine de un an. Anterior, a fost director al Casei Corpului Didactic Neamț (funcție asimilată și celei de inspector șef adjunct ISJ). A mai lucrat ca expert în Educație.
A intrat în urmă cu peste 20 de ani în sistemul de învățământ, ca educatoare. Apoi a ajuns directoarea Grădiniței cu program prelungit din Săvinești (colonie) care, în anii 90 era preferată pentru serviciile oferite și de părinți din Piatra Neamț.

Florentina Luca Moise este membru PSD și președinte al organizației Piatra Neamț. Anterior a fost membru UNPR și șefa organizației de femei Neamț din respectivul partid.

Sursele Vestea mai spun că, după plecarea de la CJ, de acum circa 2 săptămâni, ea se întorsese deja în sistemul de Educație, pe un post la CDD.

D.V.

Lasă un răspuns