Surse: Directorul Spitalului Județean, luat în vizor!


Alexandru Filimon, managerul Spitalului Județean ar fi în dizgrația unor decidenți ai Consiliului Județean Neamț, anunță surse apropiate de instituția administrativă.
Oficial, Ionel Arsene nu a dat niciun semnal public că l-ar avea în vizor pe Filimon, dar nici nu a mai călcat prin spital, la vreo ședință foto, de când cel menționat mai sus este manager.
Teoretic, dacă-l excludem pe Arsene, singurii care ar avea forța (sau tupeul) de a pregăti „decapitarea” managerului de spital sunt fie Daniela Soroceanu (secretarul CJ Neamț, ex-prefect, cunoscută pentru alte execuții similare) fie Dan Vasile Constantin (reprezentantul președintelui CJ în CA-ul de la spital). Dar este evident că astfel de acțiuni anti-cineva nu sunt realizate de oameni ai lui Arsene fără ordinul direct sau măcar fără girul șefului CJ.

Sursele Vestea spun că din această strategie de „țintire” a lui Filimon nu lipsește aportul ce urmează a fi adus de presa „servant PSD”. Dacă până acum, Spitalul Județean era un rai modernizat perpetuu de „domnul președinte”, vor urma articole în care vor fi punctate probleme din spital (nu că nu ar fi) în care, dacă nu va fi atacat direct Filimon, va fi invocată o „mafie” neidentificată.

Nu este foarte clar cum de ajunge Filimon în dizgrație dar aceleași surse spun că răspunsurile acestuia la solicitările unor instituții de anchetă nu ar fi fost pe placul „buncărului CJ”. Mai mult, videoclipuri în care Filimon apare alături de reprezentanții unor ONG-uri cunoscute la nivel național, în care acesta recunoaște și punctează neajunsuri grave din Spitalul Județean nu ar fi fost pe placul celor preocupați de obsesia pentru imagine al șefului PSD Neamț.

Cert e că veșnicul război pentru butonarea resurselor Spitalului Județean Neamț intră într-o nouă etapă.
Vom reveni.

Daniel VINCA

 

One thought on “Surse: Directorul Spitalului Județean, luat în vizor!

  1. Esecul nu si l asuma domnul Șosetel , de cand a auzit de dosare penale prin spital i s a facut rau,dar prefera sa se trateze acasa, in vila de la București cumparata din banii de bugetar cinstit……

Lasă un răspuns