Surse: De luni, restricții totale de circulație noaptea în Piatra Neamț, cu excepția vaccinaților și imunizaților! Alte măsuri, pentru spațiile comerciale

Luni vor fi impuse noi restricții pentru Piatra Neamț, după ce orașul a trecut în două zile și de pragul de 7,5 la mie incidență Covid (pe ultimele 14 zile), ajungând azi la 8,29, anunță surse apropiate de autoritățile județene.

În acest moment, în Piatra Neamț, sunt valabile restricțiile standard pentru + 6 la mie, depăsirea pragului de 7,5 la mie având loc în zilele de weekend.

Cum este puțin probabil ca acest trend să scadă (mai ales că în weekend se testează mai puțin față de numărul celor testați în zilele de lucru), cu siguranță că se va întruni CJSU și va lua măsurile standard pentru aceste situații, punctează sursele Vestea. Iar aceste măsuri standard sunt extinderea restricțiilor de circulație, noaptea, de la zilele de weekend la toate zilele săptămânii și setul de măsuri referitoare la activități comerciale dar și la evenimente.

One thought on “Surse: De luni, restricții totale de circulație noaptea în Piatra Neamț, cu excepția vaccinaților și imunizaților! Alte măsuri, pentru spațiile comerciale

Lasă un răspuns