Surse: Dacă intră în Liga a 3-a, CSM Ceahlăul schimbă jumătate din lot! Roca vorbeşte deja de transferuri dar nu spune câte…

Dacă Ceahlăul intră în Liga a 3-a, conducerea Clubului intenţionează împrospătarea lotului la nivel de 6-7, chiar 8-9 jucători, anunţă surse apropiate de stafful condus de Cătălin Roca. Informaţia este confirmată indirect şi de Roca, acesta nefăcând însă referire la numărul celor care ar urma să plece sau să vină în lotul viitor.

Tehnic vorbind, nevoia de îmbunătăţire a lotului este evidentă pentru oricine care a urmărit campionatul Ligii a 4-a (Neamţ) şi mai ales play-off-ul în care deşi CSM a intrat cu un avans de puncte a reuşit să-l câştige cu 6 puncte obţinute la masa verde, din care 3 după celebrl episod „RULETA” de la Horia.

Aceleaşi surse apropiate de CSM susţin că oameni din staff şi apropiaţi ai lui Roca au început să se intereseze deja de posibile transferuri care ar urma să întărească echipa în perspectiva potenţialelor meciuri din Liga a 3-a unde nivelul adversarilor va fi cu mult peste echipele cu care Ceahlăul s-a duelat în Liga a 4-a. Pentru cunoscătorii fenomenului va fi evident că noii aduşi vor avea şanse mari să fie titulari, asta însemnând că în afară de actualii jucători care vor pleca vor fi şi care vor rămâne în lot şi care vor trece de la statutul de titular la cel de rezervă. Evident că nu este exclus ca după perfectarea acestor transferuri şi după disputarea primelor meciuri, dinspre jucători şi familiile lor să fie remise – tot pe surse, bineînţeles – diverse reclamaţii care ar viza pretinse nedreptăţi făcute în acest proces de updatare a echipei.

Iată ce declara Cătălin Roca (foto) duminică, imediat după câştigarea finalei Cupei României (citat de Gelu Crăcană): ”Este un sentiment foarte plăcut, mă bucur să văd că munca echipei, a staff-ului tehnic a fost încununate de premiile mult meritate. A fost un campionat cu peripeții, mă bucur că la sfârșit am ocupat locul 1. Acum urmează să ne pregătim pentru meciul de la baraj și să-l câștigăm. Sper ca din toamnă să fim mult mai puternici. Este o bucurie foarte mare, dar asta înseamnă mai multă muncă, zic eu că vom face față. Deja suntem în discuții pentru completarea lotului de jucători, este clar că trebuie să ne aducem câțiva jucători pe unele posturi, jucători cu experiență. Asta nu înseamnă că îi vom neglija acum pe cei din lot. Întodeauna este nevoie de sponsori și după atingerea obiectivului plănuim o întâlnire cu mediul de afaceri locali, în așa fel să putem face o echipă mai puternică”.

Deci atenţie la fraza: „Deja suntem în discuții pentru completarea lotului de jucători, este clar că trebuie să ne aducem câțiva jucători pe unele posturi, jucători cu experiență”. 

D.V. / foto: Gelu Crăcană

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns