Surse: Dacă eşti consilier local, poţi juca tenis cu piciorul pe terenul de tenis de câmp! Ca Bîrjoveanu…

Demnitarii sau aleşii locali sunt mai cu moţ decât cetăţenii obişnuiţi. De aia au lefuri speciale, pensii speciale, indemnizaţie pentru o şedinţă de o oră cât câştigă un muritor de rând într-o săptămână sau chiar o lună, secretare speciale, cursuri speciale de perfecţionare (vara la mare, iarna la munte)…

La Piatra Neamţ, unii aleşi locali mai au o facilitate: joacă tenis cu piciorul pe terenuri destinate exclusiv tenisului de câmp. Exemplul concret ar fi, conform spuselor surselor Vestea, consilierul local Romel Bîrjoveanu, liderul grupului PNL de la Consiliul Local Piatra Neamţ.

Sursele Vestea spun că acesta chiar a avut o dispută verbală cu angajaţii firmei private care administrează Ştrandul Municipal când i s-a atras atenţia că terenul de tenis de câmp este doar pentru acel sport. „Am vorbit cu Cătălin Roca. Sună-l pe Cătălin Roca dacă nu crezi”, ar fi spus Bîrjoveanu şi a întors spatele angajatului „cârcotaş”.

Dincolo de zgura specială destinată doar tenisului de câmp, sursele Vestea spun că atât mingea de fotbal cât şi încălţămintea unora din „trupa Romel” nu ar fi fost conforme cu suprafaţa pe care amatorii de tenis o respectă mai ceva decât pe o Biblie. „Pe zgura asta nu e normal nici tenis de câmp să joci dacă nu eşti încălţat cu încălţăminte specială de tenis. Nu cu adidaşi de bulevard, adică un fel de pantofi de oraş…”, a precizat un tenisman împătimit.

Culmea este că în acelaşi Ştrand sunt şi terenuri de bitum pentru mini-fotbal sau baschet, prevăzute şi cu fileu pentru tenis cu piciorul. Un teren de tenis costă pentru o oră de închiriere 20 de lei iar unul de bitum costă 40 de lei.

Ştrandul Tineretului este administrat, în urma unei licitaţii publice, de o firmă din grupul Ro-Com Central, care-l are ca şef pe Cătălin Roca. Ulterior semnării contractului de administrare, Consiliul Local a dat o Hotărâre prin care a anulat taxa de intrare în Ştrand. Deci acelaşi CL ar putea da o nouă hotărâre prin care să fie schimbaţi termenii contractului iniţial care să prevada că Romel Bîrjoveanu şi amicii lui de „ieşeală” pot face ce vor, pe orice teren. Nu ar fi nici prima nici ultima HCL dată cu dedicaţie…

D.V. / foto – facebook

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Surse: Dacă eşti consilier local, poţi juca tenis cu piciorul pe terenul de tenis de câmp! Ca Bîrjoveanu…

  1. Pe acest personaj sinistru cand il ridica procurorii? Cum a ajuns un analfabet de talia lui consilier local, nu ca mai departe de stiinta lui precara nu ar fi si paul pintilie sau ala de la avascut avasting?!! Chitic tatucul combinatiilor va avea mult de reflectat cand va ajunge acolo unde ii este locul si bineinteles ca va fi insotit si de romel….ca de ei suint miezul in municipiul nostru!! Scapa-ne Doamne de aceste satane dar cat mai repede posibil! Referitor la modul si comportamentul lui romel in strand arata clar ca el nu a avut scolarizarea necesara, a fost un sarantoc cand era copilas, iar acum cand s-a vazut taranoiul la butoane arata de fapt educatia mediocra pe care a primit-o in cei 7 ani de acsa!! Si fratesu marele deontolg si ziarist este pe acelasi palier cu fratesu pt ca ce naste din pisica, soareci mananca!!

  2. …CINE A VOTAT PENTRU CA ACESTI „TREPADUSI INCULTI” SA FACA PARTE DINTRE CONSILIERI …???!!! …UN CONSILIER SE PRESUPUNE A FI ( SI ESTE IMPERIOS NECESAR ….! ) MAI CULT (DESTEPT) ,IN ANUMITE DOMENII ,DECAT CEL PE CARE IL …SLUJESTE !!!…VOTANTII ACESTOR HAHALERE TREBUIESC ” UCISI ” !!!

Lasă un răspuns