Surse: Ciobanu îi ia funcţia de director lui Triboi, la Publiserv!

Consilierul local Valentin Ciobanu ar urma să fie noul director al firmei Publiserv, anunţă surse bine informate apropiate de PNL Piatra Neamţ. Ciobanu i-ar lua astfel locul lui Gheorghe Triboi care, pentru ocuparea postului respectiv, a trebuit să renunţe de cel de consilier judeţean. Triboi nu ar rămâne şomer, urmând a trece pe un post de conducere inferior, la aceeaşi firmă a municipalităţii, anunţă aceleaşi surse.

Şi Valentin Ciobanu ar trebui să renunţe ca calitatea de consilier local în CL Piatra Neamţ. Ipoteza respectivă ar intra în contradicţie cu declaraţiile acestuia care, până acum, a spus de nenumărate ori că a intrat în politică pentru a face un bine comunităţii, nu pentru „afaceri sau joburi cu numiri politice, ca alţii”.

Pe de altă parte, Valentin Ciobanu este cercetat de ANI pentru conflict de interese după ce o firmă privată a sa a făcut diverse vânzări către firme ale Consiliului Local (Locativserv unde acum consilierul liberal e în AGA şi… Publiserv). O posibilă renunţare la mandatul de consilier local ar putea fi interpretată şi ca o asumare a acestuia a faptului că se află în risc major de a-şi pierde mandatul în urma unei decizii ANI (plus „bonusul” de a nu mai putea ocupa funcţii de demnitate publică pe o perioadă de 3 ani).

D.V.

 

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Surse: Ciobanu îi ia funcţia de director lui Triboi, la Publiserv!

 1. Un asemenea ”geniu” era normal sa ajunga la Publiserv,firma prin care s-au sifonat zeci de milioane de euro din bugetul local in ultimii 15 ani.

  Ce il recomanda va intrebati avind in vedere ca profesional este zero barat?

  Il recomanda securistii lui taticu,care probabil au de gind sa sifoneze(fure) in continuare banii Primariei,adica ai nostri,asa cum au facut in ultimii 26 de ani.

  In afara de pretul cafelei de la Casablanca omu este o nulitate absoluta.

  Insa,avind in vedere ca Romania este un stat mafiot condus de securisti de 2 bani,lichele si interlopi nu este nici o mirare,

  Stati linistiti ca nu o sa mai ramina decit lichelele de securisti cu pensii speciale si odraslele lor analfabete in aceasta tara.

  In rest,toti vor pleca.

 2. Comentarii corecte conform realizarilor „Ciobanilor”. Nulitati e putin spus.

 3. Asemenea specimene nu pot ocupa functii atat de inalte, deoarece sunt persoane certate cu scoala, nu cunosc administratie si in plus sunt si impertinenti si obraznici! Dar de unde sa scoata chitic persoane pregatite daca este inconjurat de inepti gen ciobanu, pintilie,olariu,barjoveni, oreji si alte caiafe care au ajuns consilieri pe criteriul banului……adica, cine marca banul prinde ciolanul!! Ei bine, aceasta gasca pusa pe capatuiala si indemnati de chitic sa jefuiasca societatile C,L, vor ajunge cat de curand in locuri unde reeducarea se face intr-un perimetru restrans de cca 4 pe 4!! Mult succes analfabetismului din PNL!!!

Lasă un răspuns