Surse: Captură de 17.000 euro de la un valutist din Piatra Neamț

O acțiune coordonată de un ofițer de la Poliția Economică (oficial SICE – Serviciul de investigare a Criminalității Economie) s-a soldat, zilele trecute, cu capturarea unei importante sume de bani de la un cetățean care făcea schimb ilegal de valută, anunță surse neoficiale.

Ar fi vorba despre o sumă de peste 17.000 euro, anunță aceleași surse care precizează că nu este exclus ca banii să nu aparțină doar valutistului respectiv ci să fie vorba de mai multi „investitori” care rulau și înmulțeau banii prin intermediul acestuia.

Capturarea celui care acum face obiectul unui dosar penal pentru operațiuni bancare frauduloase ar fi avut loc în zona dintre colțul complexului comercial de lângă Hotelul Central și Biblioteca Județeană.

Poliția Neamț nu a dat niciun comunicat pe acest subiect, pe siteul instituției fiind postate, ca de obicei, informații foarte importante legate de accidente rutiere sau de fapte mărunte.

V.N.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Surse: Captură de 17.000 euro de la un valutist din Piatra Neamț

  1. Prima actiune demna a politiei din Neamt.

    Prima data in 28 de ani cind cineva de la Politia Neamt isi merita salariul pe luna respectiva.

    Asteptam stirea cu arestarea sefilor corupti de la IPJ Neamt fosti si actuali care au patronat si protejat timp de 20 de ani gastile de interlopi,bisnitari si traficanti de lemne.

    Pina atunci IPJ ramine simbolul incompetentei,coruptiei si a slugarniciei in fata politicienilor corupti ,o institutie toxica pentru cetatenii acestei tari.

  2. Se pare ca surprizele nu se vor opri aici si multi si din toate taberele si din toate gastile vor ramane faliti tic tac……….

Lasă un răspuns