SURSE: “Boboc” ALDE la CJ! Nu e pentru Iacoban ci pentru Luca!

Locul rămas vacant la Consiliul Județean Neamț în urma excluderii din ALDE a lui Alexandru Mihai nu va fi ocupat de Constantin Iacoban ci de Iulian Luca, spun sursele Vestea.
În ciuda speranței lui Iacoban (vezi AICI – Iacoban: Eu am rămas membru ALDE și normal că dacă partidul îmi cere, pun la bătaie, pentru CJ, experiența mea în administrație!) situația nu e deloc favorabilă fostului președinte al CJ Neamț. Aceleași surse spun că acesta a fost exclus din ALDE Neamț încă din septembrie și că aserțiunea acestua cum că nu a primit respectiva decizie este “subțire”. Drept e că pentru actuala echipă de conducere ALDE nu ar fi o problemă sa mai voteze de n ori excluderea lui Iacoban… Și dacă locul 3 (Iacoban) de pe lista ALDE pentru CJ nu mai e valabil, pică și varianta cu numărul 4 (un consilier local dintr-o comună, care preferă să se implice în continuare în rezolvarea problemelor locale).
Iar pe locul 5, cu șanse mari de a fi viitorul “boboc” la masa legislativului județean este Iulian Luca. Care nu e așa de “boboc”, respectivul deținând funcția de consilier județean și în urmă cu câteva legislaturi.

Cum prefectul a emis deja ordinal de încetare a mandatului lui Alexandru Mihai, nu rămâne decât formalitatea ca la prima ședință de Consiliu Județean plenul să valideze noua propunere remisă de ALDE…

D.V.

 

Lasă un răspuns