Surse: Arsene nenorocește de tot Spitalul Județean! Incompatibilul PSD-ist Micu, director!

Spitalul Județean – o instituție tot mai nenorocită, și pentru pacienți și pentru angajați, de când e butonată de la CJ de Ionel Arsene – va fi și mai nenorocită dacă va fi validată informația care circulă acum pe surse: noul manager va fi Lucian Micu, ex-primarul demis de la Roman pentru incompatibilitate, care, de vreo două luni de zile și-a câștigat statutul de trompetă și propagandist PSD Neamț-Arsene.
Informația neconfirmată oficial circulă mai intens de ieri, din cercuri apropiate de Lucian Micu. Și pare tot mai credibilă în contextul în care chiar Lucian Micu (în stil de postac PSD) anunță pe facebook că „revin în administrație”. Evident, nu pentru că vrea la borcanul c dulceață ci pentru că dorește „să fac cea mai bună dulceață”.
Cum managerul Spitalului Județean Neamț este cel care girează toate achizițiile de la instituție, din metafora lui Micu cu dulceața, fiecare poate înțelege ce vrea.
Mai jos, două postări de pe facebook. Una, a jurnalistului Cezar Filip care explică succint ce va înseamna aducerea acestui politruc incompetent pe funcția de director la spital și cealaltă, a unui politician care s-a arătat atât de disperat după borcanul cu dulceață încât și-a pus subordonații (politic) din CL Roman să voteze pentru… desființarea unei sentințe a Curții Supreme.
Foarte interesant la postarea lui Micu e și finalul: că doar de asta l-ar pune Arsene în fruntea unui Spital care fix de un politruc incompetent nu are nevoie, pentru mize electorale…

Daniel VINCA

2 thoughts on “Surse: Arsene nenorocește de tot Spitalul Județean! Incompatibilul PSD-ist Micu, director!

  1. De la Roman au venit numai niste nulitati, atat de la PSD cat si de la PNL…

  2. Iata ca nu a durat nici o luna si uite ce s-a intamplat. Coruptia ucide!

Lasă un răspuns