Surse: Anti-PSD-iști din Neamț vor să scrie mesajul celebru pe clădirea unde funcționează CJ și Prefectura!

Mesajul vulgar la adresa PSD ar putea fi scris zilele viitoare pe clădirea Palatului Administrativ din Piatra Neamț, în care funcționează Consiliul Județean și Prefectura, informează surse neoficiale apropiate de anumite grupuri anti-PSD.

Reamintim că, în ultimele zile, în Neamț, au apărut astfel de mesaje pe un DN Piatra Neamț-Bicaz, langă Podul Preluca (aflat în reparații), pe DN Bicaz-Poiana Teiului, chiar într-o zonă în care șoseaua se surpă (pe un segment de drum plin de denivelări pentru care Compania Drumuri Naționale, Ministerul Transporturilor și oficiali PSD au tot făcut promisiuni care nu au fost onorate( și chiar pe sediul PSD Neamț.

Cititi și: Mesajul viral anti-PSD, lipit de Podul de la Preluca!
UMILINŢĂ! Mesajul vulgar, pe sediul PSD Neamţ! Cu două zile în urmă asta transmitea PSD-istul Arsene protestarilor şi lui Iohannis!
Judeţul Neamţ, tot mai ostil PSD! Un nou mesaj frust! M*IE şi la Hangu, pe DN care se surpă!

„Activiștii PSD au tot spus că acest tip de mesaj este agresiv și vulgar. Dar când l-a folosit chiar șeful lor, Ionel Arsene, nu au mai avut aceeași atitudine. Nu credem că e vorba despre a judeca cu unități de măsură diferite ci probabil că PSD-iștii s-au răzgândit și acum le place mesajul. Dacă tot le place, îl vom scrie pe clădirea în care uneori vine la serviciu Ionel Arsene, că am înțeles că în rest stă mai mult pe la București sau prin alte destinații”, spun sursele Vestea care citează teoria tinerilor care vor să se exprime cu același vocabular ca și președintele CJ Neamț și al PSD Neamț.

Arsene, limbaj incalificabil la Centenarul Marii Uniri: „M*IA CARE UNEŞTE”
Consiliera lui Arsene recidivează în limbaj de Centură: „NICI M*IA NU MAI…”

Aceleași surse spun că tinerii sunt iritați și de folosirea obsesivă, în diverse mesaje aparent administrative, a expresiei „Mergem până la capăt”, pe care o văd ca fiind una cu nuanțe revanșarde, care amintește de sloganurile USL sau de cele folosite de anumiți activiști PSD în campanii electorale trecute. Utilizarea unei astfel de formulări a generat unora sentimentul că din mesajul administrativ – e vorba de Prefectul PSD Daniela Soroceanu – s-ar face trimiteri la intervenția în forță a Jandarmeriei la ordinul Guvernului PSD, la mitingul din 10 august și, pe acest fond de sensibilitate la aroganța guvernamentală, nu e exclus să apară reacții precum cele invocate.

Reamintim că cele 3 mesaje vulgare anti-PSD au fost scrise la Neamț după ce Ionel Arsene a ieșit cu un mesaj pe același ton.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Surse: Anti-PSD-iști din Neamț vor să scrie mesajul celebru pe clădirea unde funcționează CJ și Prefectura!

  1. După loc. Cazaci, spre Linia Verde pe partea dreaptă este un mesaj de aceeasi natura.

  2. Daca la atat se limiteaza ideile „opozitiei”, ale tineretului si ale diasporei, ma tem ca nu sunt cu nimic mai buni decat actuala guvernare..As zice ca sunt chiar mult mai jos…Nu stiu cati din „scriitorii” si „raspandacii” de mesaje sunt constienti ca sunt folositi in scopuri politice si e alta natura..Eu as vrea sa vad un protest impotriva pomenilor electorale (pensii speciale si salarii nesimtit de mari la buget), impotriva birocratiei, a risipei banului public pe tot felul de prostii gen bilete de tren gratuite, cornul si laptele, etc…

Lasă un răspuns