Surse: Achiziţii de top la PSD Neamţ! Directorul adjunct al GH Ceahlăul şi administratorul unor localuri brand …

PSD Neamţ începe anul cu o politică de achiziţii în forţă, dând semnalul că cele două runde de alegeri din 2019 vor fi luate foarte în serios. În şedinţa BPJ PSD Neamţ care a avut loc vineri după-amiaza (şi care s-a terminat acum câteva zeci de minute), au fost fost discutate mai multe posibile inrolari în tabăra social-democrată, după cum informează surse Vestea.net.

Printre numele cu rezonanță, este fără îndoială cel al lui Ciprian Ciuhat, directorul adjunct de la Grand Hotel Ceahlăul. Foarte interesant în opțiunea politică a lui Ciuhat (dacă discuţia din BPJ se va finaliza cu un demers concret) este faptul că directorul general de la GH Ceahlăul, Ghiocel Tonco a fost, acum câțiva ani, consilier local PDL.

Un alt nume pentru care membrii BPJ au ridicat astăzi mâinile votând validarea ca membru de partid este cel al lui Marius Novac, cunoscut tot din zona afacerilor de alimentație publică-turism (fondatorul cafenelei Casablanca, actualmente administrator al Restaurantului Villa Italia și al Barului SkyFall Rooftop – la etajul 12 la GH Ceahlău).

Capacitarea a noi membri de partid a fost una din temele principale de pe agenda ședinței conduse de Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. Un alt subiect important a fost legat de pregătirile pentru cele două runde de alegeri care au loc în acest an (europarlamentare și prezidențiale).

Vom reveni cu alte detalii.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Surse: Achiziţii de top la PSD Neamţ! Directorul adjunct al GH Ceahlăul şi administratorul unor localuri brand …

  1. Totusi, sa nu exageram cu topul achizitiilor. Or fi oameni demni de respect, dar asta nu inseamna ca sunt de top. Sper ca putem sa avem pareri si nu ne vor certa psd-istii.

  2. Aveti grija oameni buni, mancatorii de rahat (turcesc) , fac incalzirea. Puscasii ,tudoreii si tot felul de paturici fosilizati prin consilii , sinecuristii profesionisti in ale aburelii, se pregatesc intens ! In acest sens am vazut pe 24 a.c. la Curtea Domneasca, un stol de papagali, unii cu haine populare luate cu imprumut, pupandu-se, pozandu-se, facand planuri, de ,ca patri(h)oti ce sunt….
    Partea si mai proasta este ca, daca ar fi maine alegeri, ,,eu cu cine votez ,,?!

Lasă un răspuns