Surse: A murit Alexandru Băiașu, tânărul ars în explozia de la Piatra Neamț

A decedat în spitalul din Belgia unde se afla Alexandru Băiașu, tânărul ars în explozia de la Piatra Neamț din data de 31 octombrie.
Informatia a ajuns la Redactia Vestea pe canale neoficiale, deocamdată.

Reamintim că în ziua respectivă niciun Spital din Bucuresti cu Sectie pentru Arsi nu l-a primit, sub pretextul ca nu exista paturi disponibile.

<<Tânărul în vârstă de 28 de ani a ajuns la Spitalul Charleroi din Belgia infectat cu Acinetobacter şi Klebsiella. Înainte de a pleca din România, pacientul, cu arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului, a fost operat, iniţial, în clinica de chirurgie plastică de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Potrivit medicului român, care l-a preluat în străinătate, procedurile la care ar fi fost supus pacientul în ţară nu ar fi fost complete.

Doctor Ciprian Isacu, medic chirurgie plastică Charleroi, Belgia: “Nu a fost o intervenţie chirurgicală, îmi asum tot ce spun. Deci intervenţia chirurgicală nu a fost suficientă. Au excizat o parte din pielea arsă, dar nu complet. Nu vreau să dau în colegi, dar sunt cărţi, dacă nu ştii, de acord, ne uităm că şi eu mă uit. A ajuns într-o stare mediocră şi după aceea ne-am ocupat de el.”>>, informeaza stirileprotv.ro.

Vom reveni.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns