Surpriză! Marius Rogin, şeful organizaţiei Sectorului 4 Bucureşti PNL-PDL

rogin

Fostul deputat nemţean Marius Rogin a reapărut în prim-planul vieţii politice şi nu oricum, ci ca şef de organizaţie de partid, la sectorul 4. E vorba de filiala “marelui PNL”, cum e titulatura folosită pentru fuziunea PNL – PDL.

“Informaţia este corectă. Am preluat această filială. Da, este vorba de marele PNL, adică şi de PNL şi de PDL pentru că la sectorul 4, ca şi în alte organizaţii, am trecut deja la filiale comune”, a confirmat, în premieră, pentru vestea.net, în urmă cu câteva minute, fostul parlamentar de Neamţ.

Fostul lider al respectivei organizaţii (provenit din PDL) Romeo Raicu a fost trimis în echipa de campanie de pe Ilfov, unde şef de organizaţie este Marian Petrache.
Fost PD-ist, Rogin a fost deputat şi membru PDL până în 2012. A trecut apoi în PNL, dar s-a şi mutat din Neamţ la Bucureşti.

Voci din apropierea politicii spun că Rogin a primit funcţia pentru a întări capacitatea organizatorică în campania electorală dar sunt şi unii care spun că ar fi vorba de o mutare făcută cu gândul mai mult la perioada post-alegeri, când fuziunea PNL-PDL va cunoaşte modificări ample…

 

D. VINCA

 

 

Lasă un răspuns