Supărată că nu a ajuns Prima Țață a țării, Olguța Barna șterge pe jos cu membrii USR: „Căcații ăștia!”

Mesaj de necivilizație extremă de la Olguța (nu Vasilescu ci) Barna pentru membrii USR, dintre care unii au muncit pe brânci pentru a obține voturi pentru soțul ei, deci pentru ca ea să ajungă în postura de Primă Doamnă.
„Căcații ăștia!” a spus, citată de Adevărul, replică în urma căreia obține fără drept de apel titlul de „Primă Țață” a Țării.
Mesajul de „mulțumire” a fost transmis și receptat în cadrul unei ședințe tip video-conferință, într-un live la care participau membrii Comitetului Permanent, deci liderii USR de la centru și din teritoriu.

„La şedinţa USR au participat parlamentari, europarlamentari, lideri de organizaţii judeţene şi membri ai Biroului National, plus lideri ai grupurilor de consilieri locali”, informează sursa citată care publică printscreenul de pe frupul intern al partidului.

Olguța Barna lucrează la OMV, pe o leafă lunară de 8.000 euro. Nu știm dacă a căpătat acest job din momentul în care soțul a acces la funcții guvernamentale și politice, sau anterior, când el se ocupa cu celebrele proiecte europene prin care a alocat bani și surorii lui.

Nu e clar nici calitatea în care a participat Olguța (Barna, nu Vasilescu) la ședința de aseară. Nu are funcție în USR deci rămâne doar varianta cu „soția șefului”.

Este foarte posibil ca nervozitatea „Primei Țațe” a țării să fi fost generată de faptul că unii USR-iști au apreciat că scorul slab obținut acum de partid se datorează în principal lui Dan Barna și i-au cerut demisia din fruntea formațiunii politice.

D.V.

3 thoughts on “Supărată că nu a ajuns Prima Țață a țării, Olguța Barna șterge pe jos cu membrii USR: „Căcații ăștia!”

 1. Nu este chiar asa…S-a publicat stenograma teleconferintei, iar d-na Barna a spus doar ca unii lideri locali nu au fost in stare sa scoata nici 3%.Dl. Barna a comentat ca aceleasi personaje fac de c…t conducerea pe la televiziuni..

  Admin – Fals!
  In noua ipoteza, dl Barna o citeaza pe sotia sa care comentase respectiva chestie.
  Dna Barna are vreo functie in partid sau doar pe cea de „soata sefului”?
  Ala e limbaj de sedinta (ca, si in sistem video, despre asta era vorba)?
  Dl Barna a spus ce a spus, a zis ca e de la sotia sa si a adugat „citez”. Deci pe toapa aia voia sa ne-o aduca drept Prima Doamna?

 2. D-le Vinca, nu este fals!Eu am citat din stenograma teleconferintei!Nu vreau sa-l apar pe Barna, Doamne-fereste, insa nu i-a facut c…ati pe colegii lui cu subiect si predicat.E adevarat , insa, doamna Barna nu avea ce cauta in discutia de la partid…Cat despre institutia „Primei Doamne”, aceasta nu exista in Romania, iar actuala „titulara” este la fel de toapa ca si distinsa d-na Olguta Barna.

Lasă un răspuns