„Suicid” politico-administrativ! Chiței, dublă-demisie…

Consilierul județean Cătălin Chiței și-a anunțat demisia din Pro România, pas care, prin efectul legii, înseamnă și renunțarea la mandatul de consilier județean.
Chiței a declarat pentru Vestea că este dezamăgit de atmosfera din organizația nemțeană Pro România și de faptul că după ședința de la CJ de alegerea a vicepreședinților (el a fost susținut de PNL-USR, Mădălina Ciubotaru de PSD-ALDE-PPUSL-PMP) s-a discutat în partid inclusiv despre excluderea lui din partid.
„Eu știu că în politică, principala luptă trebuie dusă nu cu colegii de partid ci cu adversarii din afara partidului. Aceste lupte interne nu îi ajută nici pe colegii mei primari, viceprimari, consilieri locali”, a declarat Chiței pentru Vestea.net.

Proaspătul demisionar a mai precizat că nu sunt reale zvonurile care circulă de azi-dimineață cu privire la o posibilă înrolare a sa în USR sau vizarea unui post la Prefectură. „Nu știu ce voi face în viitor, dacă voi mai reveni sau nu în politică. Dar cert este că acum, această demisie nu are legătură decât cu Pro România și, mai ales, cu mine ca parte, până acum, a acestei echipe. Nu mi se pare corect să devin miză într-o echipă politică în care am muncit”, a mai spus Chiței.

D.V.

Lasă un răspuns