Ştrandul ca în vremurile bune! VIDEO

Clipul de mai sus a fost postat pe facebook de fostul viceprimar Vasile Popescu, acum consilier la Cabinetul Primarului de Piatra Neamţ, care a coordonat reluarea activităţii în Ştrand. E un fel de mesaj cu rol de invitaţie pentru nemţeni, să-şi facă din Ştrand un aliat în zilele caniculare dar şi un fel de bilanţ în formă de rezumat şi cu esenţă de slogan american, „Da, am reuşit!”.

Trimis în Ştrand cu doar câteva săptămâni înainte de inaugurare, într-un fel de misiune imposibilă (locul arăta a ruină şi era nevoie de multe reparaţii şi investiţii), Popescu a fost compătimit de mulţi care au văzut în această sarcină ba o capcană, ba o asumare de sinucigaş. Iar când ajunul zilei de inaugurare mai plesneşte şi ţeava de apă, mai că eşti tentat să crezi în teoriile conspiraţioniste.

Însă împreună cu ceilalţi angajaţi din Primărie, cu firmele Consiliului Local care au primit şi el comenzi de lucrări (Urban, Publiserv etc), cu privaţii chemaţi să rezolve ce nu puteau firmele Primăriei, Popescu şi toţi ceilalţi au reuşit să transforme Ştrandul într-un loc frecventabil. Nu un loc wow, pentru că mai sunt detalii de pus la punct, dar mult peste ce credeau unii, chiar şi din echipa primarului.

Cert este că în acest week-end, în ciuda vremii nefavorabile, au fost destui nemţeni care au preferat să petreacă în Ştrand câteva ore.

Şi, indirect, o confirmare a unui editorial de acum ceva timp, din Vestea, în care îi sugeram primarului Chitic să pună pe meseriaşi şi oameni cu bun simţ să rezolve probleme nu pe tot felul de atârnători, cărători de genţi, postaci-campioni bolnavi de imagine. QED!


D.V.

One thought on “Ştrandul ca în vremurile bune! VIDEO

  1. Marele Romel isi va asuma (inclusiv politic) vina de a-l aduce si cocota in varf (cu si pe multi xxxx) pe marele om politic Ciobanu? Sau el nu are nicio vina?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.