stiripesurse.ro: Neamț, prefect PSD

Județul Neamț va avea prefect de la PSD, anunță publicația stiripesurse.ro care citează surse politice cu privire la deciziile luate în această seară la o ședință a liderilor partidelor din coaliția de guvernare.

„Liderii coaliției de guvernare PNL PSD UDMR au decis, luni, într-o ședință, că PSD va avea 20 de prefecți, PNL – 18, iar UDMR – 4, spun surse politice. Lista negociată între partide este următoarea:

Alba – PNL
Arad – UDMR
Argeș- PNL
Bacău – PSD
Bihor – PNL
Bistrița-Năsăud – PSD
Botoșani – PNL
Brașov – PNL
Brăila – PSD
Buzău – PNL
Caraș-Severin – PSD
Călărași – PNL
Cluj – PNL
Constanța – PNL
Covasna – UDMR
Dâmbovița – PSD
Dolj – PSD
Galați – PSD
Giurgiu – PSD
Gorj – PNL
Harghita – UDMR
Hunedoara – PNL
Ialomița – PSD
Iași – PSD
Ilfov – PSD
Maramureș – PNL
Mehedinți – PSD
Mureș – PNL
Neamț – PSD
Olt – PNL
Prahova – PSD
Satu Mare – PSD
Sălaj – UDMR
Sibiu – PNL
Suceava – PNL
Teleorman – PNL
Timiș – PSD
Tulcea – PSD
Vaslui – PNL
Vâlcea – PSD
Vrancea – PSD
București – PSD”, scriu cei de la stiripesurse.ro.

La Neamț și președintele CJ este tot de la PSD iar această strategie „câștigătorul ia tot” este urmarea propunerii făcute de PNL, la presiunea baronilor galbeni (Cluj, Suceava etc).

V.N.

One thought on “stiripesurse.ro: Neamț, prefect PSD

 1. De ce trebuie ca toţi funcţionarii publici să folosească semnătura electronică ( să semneze un contract cu furnizorul de certificate digitale pentru semnătura electronică) pentru a declara averea?
  LEGE Nr. 176/2010 din 1 septembrie 2010
  CAPITOLUL I
  Declararea averii şi a intereselor
  ART. 1*)
  (1) Dispoziţiile prezentei legi se aplică următoarelor categorii de persoane, care au obligaţia declarării averii şi a intereselor:

  31. persoanele cu funcţii de conducere şi de control, precum şi funcţionarii publici, inclusiv cei cu statut special, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul tuturor autorităţilor publice centrale ori locale sau, după caz, în cadrul tuturor instituţiilor publice;

  ART. 2^1*)


  (3) Începând cu 1 ianuarie 2022, persoanele prevăzute la art. 1 alin. (1), cu excepţia celor prevăzute la art. 1 alin. (1) pct. 39, au obligaţia de a completa şi depune declaraţiile de avere şi de interese în format electronic.
  #CIN

  *) Art. 2^1 a fost introdus prin art. I din Legea nr. 105/2020 (#M7). Conform art. III din Legea nr. 105/2020 (#M7), până la data de 31 decembrie 2021, toate autorităţile publice, instituţiile publice sau unităţile din care fac parte persoanele prevăzute la art. 1 alin. (1) pct. 1 – 38 au obligaţia de a asigura deponenţilor certificate calificate pentru semnătură electronică.

Lasă un răspuns