Stejărel Nistor: “În PRM au rămas şi vin oamenii de calitate!”

stejarel nistor vestea neamt

Preşedintele PRM Neamţ, Stejărel Dumitru Nistor consideră că dincolo de efectele perverse ale „Ordonanţei traseiştilor”, migraţia aleşilor locali a reprezentat o decantare a caracterelor umane.

“Ne-au plecat consilieri locali. Asta e. Până la urmă s-a văzut cine a venit în partidul acesta pentru că a crezut în valori şi principii şi cine au fost cei care au urmărit alte avantaje”, spune Stejărel Nistor.

Liderul PRM Neamţ recunoaşte însă că deşi partidul are organizaţii în tot judeţul, în perioada următoare se va axa pe întărirea acelor filiale care au nevoie de întăriri. Noi nu dăm oameni afara, noi primim colegi noi care cred în valorile naţionale şi de Justiţie. Iar la PRM nu sunt – ca în PNL sau PSD – tabere sau grupuri, noi şi vechi. În PRM e foarte important spiritul de echipă, tragem toţi la aceeaşi căruţă, a mai spus preşedintele Nistor.

Pe agenda PRM Neamţ este, pentru perioada următoare, stabilirea listei de delegaţi care vor participa la Congresul Naţional care va avea loc în această toamnă. “După Congres, ţinând cont şi de ceea ce se va stabili la această întrunire naţională, PRM Neamţ va începe procedura de selectare şi stabilire a candidaţilor pentru alegerile locale, a celor care vor fi propunerile noastre de primari şi de consilieri locali şi judeţeni. Vom merge cu echipe valoroase, cu oameni care sunt respectaţi în comunităţile lor, care au soluţii viabile pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Toate aceste proceduri de selecţie vor fi făcute pe în baza unor criterii de integritate şi a unor indicatori de notorietate şi credibilitate, a mai precizat Stejărel Nistor.

Preşedintele PRM Neamţ a declarat nu demult că e hotărât să candideze pentru Primăria Piatra Neamţ. Îşi menţine, în continuare, această opţiune dar a ţinut să menţioneze că decizia poate fi schimbată dacă apare un candidat cu mai mare notorietate, cu mai multe şanse. “Faptul că eu sunt preşedintele organizaţiei judeţene nu înseamnă că regulile nu mi se aplică şi mie. Dacă vor fi mai mulţi doritori, vom aplica aceleaşi reguli ca în oricare altă localitate. Interesul echipei PRM Neamţ este să ne prezentăm în fiecare bătălie locală cu cea mai bună garnitură posibilă, a conchis Nistor.

 

D.VINCA

 

 

 

4 thoughts on “Stejărel Nistor: “În PRM au rămas şi vin oamenii de calitate!”

  1. Felicitari Stejarel. Oameni ca tine, tineri, curati trebuie in politica. Succes!

  2. PSIHOPATUL asta conduce ca un descreierat prin oras si se mai si saluta cu militienii rutieri ca, na e si el o personalitate in orasul asta.Si cand il vezi ce fata de maimuta are…

  3. Stejar sau Stejar mai mic, cum il cheama, e PSDist sub acoperire, l-a sustinut pe Ponta la alegeri. Are si fler, face si politica serioasa tare si e si garantat Dragnea. Mai rar asa calitati!

Lasă un răspuns