Statul Paralelel: Dragnea, din nou, despre Arsene-Dăncilă. VIDEO

Liviu Dragnea l-a pomenit din nou pe Ionel Arsene ca fiind agentul de influență care l-a făcut să se răzgândească să o numească pe Carmen Dan ca premier și să o prefere pe Viorica Dăncilă pentru funcția de șef al Guvernului României.
Declarația nouă a avut loc aseară (duminică, 28.08.2022) la emisiunea Culisele Statului Paralei, moderată de jurnalista Anca Alexandrescu în care fostul președinte al PSD a vorbit (puțin) și despre disputa cu Codrin Ștefănescu dar mai mult despre felul cum Statul Paralel a dorit să-l neutralizeze pentru că el, dragnea, era cel care dorea o impozitare reală a multinaționalelelor (de exemplu, taxa pe stâlp).

Mai jos, stenograma discuției din platou de la momentul (minutul 32.55) în video de la finele articolului) în care Dragnea îl pomenește pe Arsene și zâmbește cu subînțeles:

Anca Alexandrescu – Una din întrebări pornește de la faptul că în ultima perioadă au apărut din nou în spațiul public întrebări despre cum ați numit-o pe doamna Dăncilă premier. Și că au apărut informații că, cu un sfert de oră înainte să luați decizia în ședință, ați renunțat la varianta cu Carmen Dan și ați propus-o pe doamna Dăncilă. Întrebarea de la telespectatori era așa – cine v-a făcut să renunțați la varianta cu Carmen Dan și cine v-a sugerat-o pe doamna Dăncilă.

Liviu Dragnea – Nu a fost cu un sfert de oră înainte ci a fost cu o seară înainte. Ionel Arsene…

A.A. – … a propus-o pe doamna Dăncilă?…

L.D. – … a susținut-o foarte tare… Așa a crezut el…

A.A. – Dar de ce ați renunțaț la varianta cu Carmen Dan? Că asta făcea parte din întrebare…

L.D. – Din greșeală… Una din marile mele greșeli… Dintr-un lung șir de greșeli, politice nu economice, pentru care am și plătit.

 

În aceeași emisiune, Dragnea a relatat cum Dăncilă a fost confiscată în scurt timp de același Stat Paralel și a punctat că e convins că nu s-ar fi întâmplat același lucru dacă o numea premier pe Carmen Dan. Același invitat a spus de mai multe ori că premierii României, inclusiv cei numiți de el, au ajuns să acționeze la dispozițiile unei structuri oculte, controlate de șefi de servicii (și de președintele Iohannis), numită metaforic Statul Paralel.
Dragnea a mai spus că Iohannis a refuzat să o numească pe Sevil Shhaideh premier, deși anterior agrease propunerea, tocmai penru că „ei” și-ar fi dat seama că respectiva nu ar fi făcut jocurile acestei structuri oculte.

De-a lungul aceleeași emisiuni, Dragnea a spus de mai multe ori că mulți din foștii sau actualii lideri politici (inclusiv din PSD), și de la centru și din județe sunt, de fapt, oamenii Sistemului, ai Statului Paralel.

Nu este prima dată când Dragnea spune că Arsene a acționat ca un agent de influență pentru numirea lui Dăncilă, ca premier (Video fabulos cu Dragnea: „Ionel Arsene a insistat într-una pentru Viorica Dăncilă, premier!”). Deși prima dezvăluire de acest fel a fost făcută de Dragnea în octombrie 2020, Ionel ARsene nu a comentat niciodată public respectiva afirmație și nici nu a clarificat dacă a pledat pentru Dăncilă premier pentru că așa a crezut el sau pentru că alții i-au inoculat ideea sau i-au trasat sarcina asta.

Mai jos, Video cu emisiunea (vezi min 32.55):

D.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.