Starea de alertă ca un banc cu Bulă! 79 de UAT-uri din Neamț, 0 cazuri Covid în ultimele 14 zile

Starea de alertă seamănă tot mai mult cu un banc prost cu Bulă. Interdicții peste interdicții, obligativități cu carul (cre produc bani pentru importatorii de măști) și, în Neamț, din cele 83 de UAT-uri, în 79 nu s-a mai inregistrat NICIUN CAZ nou de infectare cu Covid 19 în ultimele 14 zile.
În celelalte 4 UAT-uri sunt 11 cazuri.
Raportat la populația județului Neamț, incidența ar fi de sub 0,02 la mie (șmecherie maximă cu raportarea la mie, ca să pară cifrele mai mari) sau de sub 0,002 la sută.

Ca să nu fie vorbe, facem precizarea că tabelele de mai sus provin dintr-un document oficial remis de Prefectura Neamț.

Vor fi unii care vor întreba de ce pe coperțile Vestea din ultimele zile, la știrile legate de ceea ce a devenit deja FARSA COVID este și imaginea prefectului George Lazăr.
Da, prelungirea stării de alertă este pe filiera CNSU-Guvern (șef premierul Florin Cîțu) dar considerăm că atribuțiile prefecților nu constau doar de a spune „să trăiți!” unui prim-ministru ci și de a semnala, în scris, cu documente chiar făcute publice, și astfel de situații care frizează deja absurdul grație unor decizii aberante ale Guvernului pe care-l reprezintă în teritoriu.

Reamintim că printre interdicțiile valabile în starea de alertă este și limitarea protestelor cetățenilor la maximum 100 de participanți.

D.V.

 

Lasă un răspuns