Stafful lui Diaconu confirma ştirea deja dată de Vestea: candidatul UN OM, sâmbătă, de la ora 16, la Statuia lui Ştefan

Stafful de campanie al candidatului Mircea Diaconu confirmă ştirea difuzată acum câteva zile de Vestea, anunţând oficial de astă dată detaliile vizitei acestuia la Neamţ.

<<

Sâmbătă, 2 noiembrie, ora 16:00, Candidatul la Alegerile Prezidențiale
Mircea Diaconu vine la Piatra Neamț pentru a răspunde întrebărilor
nemțenilor. 
Vă așteptăm cu mare interes.
Evenimentul va avea loc la statuia lui Ștefan cel Mare.
#UnOmPreședinte
Vă mulțumim!
Alianța UN OM>> – acesta este mesajul  remis dimineaţă de echipa sa de campanie.


Interesant este că, la câteva ore după ce la presa din Neamţ a ajuns acest anunţ, aşa ca de final de octombrie şi la o teperatură de doar câteva grade peste zero, administraţia pietreană şi-a adus brusc aminte de imaginea deplorabilă a soclului respectivei statui, despre care Vestea a tot scris în ultimii doi ani.

Ridică-te, Ștefane! Soclul statuii Voievodului, jerpelit și vai de el… – este articolul publicat în martie 2019 în Vestea şi deşi de atunci au trecut mai bine de 6 luni, nimeni dintre responsabilii din Primăria Piatra Neamţ nu a făcut nimic concret până astăzi când, surpriză!, au apărut ca din senin doi meseriaşi cu bidinele şi plăci de marmură (detalii AICI – PIATRA NEAMȚ- ”UN OM” VINE LA STATUIE… REPARAȚII LA FOC AUTOMAT).

Maniera absolut ceauşistă a conducerii Primăriei de a rezolva problemele vechi doar când vine vreun şef/delegat/candidat de la Centru nu a trecut neremarcată de către opinia publică, unii pietreni propunând ca Mircea Diaconu să aibă mai multe întâlniri, în mai multe locuri din Piatra Neamţ, poate aşa vor mai fi reparate şi alte chestiuni edilitare.

„Îl rugăm pe domnul Diaconu să vină şi la Bâtca Doamnei unde suntem chipurile orăşeni dar strîzi importante din această aşezare, de-a lungul cărora sunt sute de case, nu au nici acum asfalt în faţa porţii, deşi plătim impozite de orăşeni. Am văzut la televiziunile centrale cum domnul Chitic asfaltează nişte uliţe noi care pleacă din altă uliţă neasfaltată şi ajung ân dâmbul de sub Releu, într-o zonă în care sunt câteva case şi mulţi câini vagabonzi. Probabil de aia şi apare trecerea aia de pietoni. Stilul Chitic… Deci să vină domnul Diaconu şi în Bâtca Doamnei, poate aşa îşi aduce domnul primar aminte şi de noi, nu numai de cei cu vile actuale sau viitoare din cartierul rezidenţial” – spune o doamnă din zona ignorată de Primărie.

D.V.
sursa foto 2 – TVM Neamt

Lasă un răspuns