Ștafetă la PES Neamț! Dumea, președinte pe județ; Carmen Nastasă, vice național

Ștafetă la PES Activists Neamț, la finele weekendului trecut, cu ocazia adunării generale a PES România: secretarul de stat Bogdan Dumea a devenit noul coordonator al organizației nemțene iar Carmen Nastasă (cea care a fost până acum pe această funcție) a fost aleasă vicepreședinte la nivel național (urmând să se ocupe, direct, de relația cu OFSD, în condițiile în care ea este și președinte OFSD Neamț).
Cei doi, Dumea și Nastasă, au făcut propriile relatări de la fața locului.
„Alături de PES, rețeaua care este specializată în dezbateri pe teme europene și promovarea implicării civice.
Weekendul acesta a avut loc Adunarea Generală a PES activists Romania.
Am fost ales coordonatorul PES Neamt, preluând mandatul de la Carmen Elena Nastasă, pe care o felicit pentru toată activitatea sa, pentru modul exemplar în care a reușit să-i mobilizeze în proiecte entuziaste, de suflet, pe colegii din organizație.
Mulțumim, Carmen! Ai făcut o treabă excelentă și ne dorim să continuăm cel puțin la fel de bine. Succes în noul rol de vicepreședinte PES în relația cu OFSD.
Tototdată, am participat la seria de activități care au avut ca și scop abordarea și întelegerea temelor europene de actualitate precum și modul în care putem acționa fiecare dintre noi pentru România de mâine, România europeană.
Discuțiile din paneluri au vizat, de asemenea, principalele proiecte ce urmează a fi desfășurate anul acesta, în concordanță cu valorile și obiectivele organizației.
Felicitări Victor Negrescu pentru realegerea în funcția de coordonator național și Janina Sitaru pentru funcția de Secretar General”. (Bogdan Dumea).
„Particip zilele acestea la Adunarea Generală PES activists România, o întâlnire care presupune întrevederi cu lideri PSD la nivel național, traininguri și discuții cu formatori de opinie și reprezentanți ai societății civile.
Conform programului, împreună cu colegii din toată țara abordăm discuții spre principalele teme europene, internaționale și doctrinare în perspectiva alegerilor europene din anul 2024. De asemenea, discutăm pe regiuni despre raportul de activitate pe anul trecut și despre acțiunile viitoare, pentru că activitatea care se desfășoară în teritoriu se regăsește și la nivel macro, european și proiectele noastre sunt gândite astfel încât vocea social-democraților să fie cunoscută din cel mai mic sat și până la Bruxelles.
În timpul întâlnirii de ieri a fost validat noul coordonator interimar al PES Neamț, colegul meu Bogdan Dumea, secretar de stat la Ministerul Digitalizării. Îi urez succes și sunt convinsă că va continua proiectele începute în calitate de coordonator, cu organizația de la PES Activists Neamț !
Tot ieri, europarlamentarul Victor Negrescu a obținut un nou mandat de coordonator general al PES activists Romania, iar Sitaru Janina a fost realeasă secretar general. I-am susținut pentru aceste funcții, pentru că au demonstrat de-a lungul timpului că sunt capabili să le dețină! Felicitări, dragilor!
Am și eu o satisfacție personală care mă onorează extrem de mult: colegii mei mi-au acordat votul pentru funcția de vicepreședinte PES Activists România, pentru relația cu OFSD și le mulțumesc din tot sufletul! Nu vă voi dezamăgi! Sunt mândră că fac parte dintr-o astfel de echipă!”. (Carmen Nastasă).
Într-o definiție scurtă și clară, PES Actvists este un ong axat pe teme de stânga care, în România (ca în întreaga Europă) promovează valori sociale, una din principalele preocupări vizând politicile pentru creșterea nivelului de trai.
V.N.
sursa foto – facebook/Carmen Nastasă și Bogdan Dumea

One thought on “Ștafetă la PES Neamț! Dumea, președinte pe județ; Carmen Nastasă, vice național

 1. In ciuda acestor baliverne despre NIMIC cu lozinci de 2 bani despre Europa,realitatea din aceasta tara este CRUNTA tocmai datorita acestor sinecuristi din poze a caror singura tinta este sifonarea banilor publici sub masca unor ”activitati”GOGOMANE fara nici o finalitate/realitate cu lozinci pompoase :
  In realitate Romania condusa de acesti impostori ,furata la os,se prezinta dupa cum urmeaza:
  A 3 a cea mai corupta din Europa cu o justitie la fel
  Un stat esuat predat ”specialilor”de coruptii din PSD/PNL
  Banii publici sunt furati in INTEGRALITATE de un aparat bugetar fara numar mega corupt si incompetent cu salarii aberante si cu pensii speciale/serviciu/militare halucinante luate de acesti paraziti la 40 de ani.
  Fonduri Europene de 14 miliarde euro ne-accesate pentru ca acesti impostori din PSDPNL nu pot sa-i FURE
  100% fonduri din PNDL/Anghel Saligny ”accesati” pentru ca se pot sa-i FURE.
  In acest timp Romania impostorilor si a sinecuristilor din poze se apropie de FALIMENT cu o datorie externa de 150 miliarde euro-toti FURATI pentru ca nu s-a facut nimic cu ei.
  Tot ce s-a mai facut a fost NUMAI cu bani de la UE,nu si in jud.Neamt,bineinteles.

Comments are closed.