Spovedanie! Carmen de la „Carmen”, după ultima seară de Târg de Crăciun: „Nu ne-a fost deloc ușor. Dar…”

Carmen Nastasă, directoarea instituției care a organizat Târgul de Crăciun, răsuflă ușurată după ultima seară a manifestării-maraton, mulțumește lui Dumnezeu, colegilor, colaboratorilor, publicului și expune o adevărată spovedanie post-eveniment.

<<Doamne, îți mulțumesc! Cu puterea ta, cu ajutorul unor oameni deosebiți și a unui public minunat, Târgul de Crăciun la Neamț a ajuns la final!
Nu ne-a fost deloc ușor! Dar nu ne-am lăsat! Seară de seară, de pe 13 decembrie și până acum câteva ore, casa mea și a colegilor mei de la „Carmen Saeculare” și a echipei de la sonorizare s-a mutat la Curtea Domnească!
Seară de seară ne-am încurajat reciproc și ne-am făcut treaba cum am știut noi mai bine pentru ca publicul să se simtă bine! Ne-am hrănit cu aplauze și ne-am încălzit inimile cu refrenele artiștilor de pe scenă!>>, spune Carmen Nastasă.

Directoarea Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare e conștientă că orice activitate de acest tip nu poate fi perfectă ci perfectibilă și anunță evenimentele care vor fi organizate în 2020, până la… viitoarea ediție a Târgului de Crăciun: <<Poate nu am mulțumit pe toată lumea! Ar fi absurd să avem astfel de pretenții! Nici n-am mai putea aspira la mai mult… Dar știm că a fost bine și că e loc de mai bine! Acuș… Peste unsprezece luni, dăm o nouă probă a Târgului de Crăciun la Neamț!
Până atunci, să aveți, să avem un an frumos! Să trăim cu drag fiecare zi! Să simțim iubire de acolo de unde ne dorim să vină, să ne bucurăm de aprecierea celor din jur și de pe unde ne-or duce pașii, să adunăm amintiri frumoase!
Vă mulțumesc celor ce aveți încredere în noi și, după ce tragem o gură de aer, venim cu proiectele noului an! Dragobete, Florile Ceahlăului, apoi multele de peste vară, toamnă, iarnă…
Anu-i lung! Să ne fie și frumos!
Vă îmbrățișez cu toată puterea mea!
Carmen, de la „Carmen”>>.

Directoarea de la Carmen Saeculare a urcat pe scenă în ultima seară a Târgului de Crăciun, transmițând un mesaj similar și mulțumit direct spectatorilor. Ea a anunțat și capul de afiș al ultimului spectacol, pe Randi, care a și făcut un show adevărat.

Și nu doar că piațeta de la Turnul lui Ștefan a fost plină în această ultimă seară de nemțeni, de turiști, mai ales de fanii tineri veniți să-l vadă pe viu pe cel consacrat și pentru proiectul solo dar și pentru conceptul Morandi, dar la final zeci și zeci de fani (mai ales fane) au stat la rând și pentru o fotografie cu artistul.

Ca și în serile precedente, înaintea numelui de top, pe scenă au urcat talente locale care visează și ele la consacrare. Duminică seara a fost rândul tinerilor de la trupa ADMIS, cu mențiunea că gemenii Dupu (de la chitare) chiar sunt de urmărit în continuare…

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Spovedanie! Carmen de la „Carmen”, după ultima seară de Târg de Crăciun: „Nu ne-a fost deloc ușor. Dar…”

  1. Felicitari Carmen ! Priceputa, ca de obicei. La multi si frumosi ani !

  2. Oare chiar merita tot tambalaul asta pentru cateva mii de gura-casca?!De acord cu organizarea Targului , dar asa-zisele concerte ar putea lipsi…

Lasă un răspuns