SPOVEDANIA celei mai sexy candidate din Neamţ: „AM FOST PĂCĂLIŢI!”

13516629_10208938943287578_5708560053843573677_nEste cu siguranţă candidata nemţeană care stă cel mai bine (şi) la capitolul sex-appeal şi deşi este plasată pe un loc codaş în lista de candidaţi, implicarea şi zelul în precampanie o anunţă drept una din prezenţele cele maia active în bătălia electorală pentru noul Parlament. Elena Didilă este pe locul 6 pe lista PMP pentru Camera Deputaţilor – poziţie evident neeligibilă chiar şi în condiţiile în care partidul lui Băsescu intră în Parlament – dar asta nu o opreşte să fi pornit un adevărat asalt al mesajelor pe internet.
După ce într-o postare anterioară îi anunţa pe locuitorii din Tîrgu Neamţ (acolo locuieşte) că de acum le stă la dispoziţie  pentru a le explica oferta PMP, aşa că pot să o întrebe orice, chiar să o şi înjure, bruneta a revenit acum câteva ore cu o adevărată spovedanie în care expune motivele care au făcut-o să candideze.

„De ce candidez pentru funcția de deputat ? Pentru ca una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la viata politica este aceea ce vei fi condus de inferiorii tai . Traim intr-o lume a Extremului , bogați si săraci , supuși si rebeli , conducători si conduși .Cei care au stiut sa profite de sistemul nou de dupa 1989 , cerut de oamenii de rand, au continuat de fapt cu vechiul sistem imbracandu-l intr-o haina mai stralucitoare. O iluzie . Adevăratele probleme le-au ascuns sub preș .
Este momentul sa recunoaștem ca AM FOST PACĂLIȚI ! 
Am fost învătați , îndoctrinați sa nu mai credem in nimic si in nimeni , sa nu mai avem speranțe , sa umblam cu privirea in pământ si gândurile la ziua de maine . 
Si ce ma doare cel mai tare , am fost manipulați sa credem ca suntem un popor sărac cu o tara săraca ! Total gresit . Suntem un popor de oameni deosebiți , muncitori , un popor sacrificat , un popor inteligent care oferă lumii cei mai buni doctori , ingineri , cercetători . Noi oferim Europei cea mai căutata forta de munca , pt ca știm sa muncim si sa apreciem adevarata valoare a lucrurilor”, spune PMP-sta.

13237688_10208690283471238_4964067757245742349_n

14937369_10210097804858393_1840599447252994579_nDe la constatarea „AM FOST PĂCĂLIŢI”, la îndemnul „SĂ TRECEM LA FAPTE” nu e decât un pas, astfel că Elena Didilă le cere nemţenilor să fie ei înşişi parte la schimbarea care se impune: „Nu vreau sa va înlocuiesc gândirea cu ideile mele , insa cred ca fiecare poate sa gandeasca pentru el si cred ca fiecare poate vedea solutiile intr-o problema a societatii actuale. Trebuie doar sa vrea ! Daca asteptam mana intinsa de la altii inseamna ca nu suntem pregatiti pentru schimbare, inseamna ca ne lasam manipulati in continuare cum am facut-o si in trecut. SA TRECEM LA FAPTE ! Solutiile se afla in mainile voastre , in ideile voastre .
Am învățat la școala ca strămoșii nostri au luptat pentru noi ,pentru libertatea noastră a romanilor . Daca ar trai ei acum , ar fi mândri de noi ? Ce ziceți ?
Vreti ca nepotii nostri sa ne condamne ca am lasat asa ceva sa se intample sau preferam sa fim amintiti in povestiri despre eroii care au luptat pentru ca ei sa poata trai liber si neinfricati ?
Raspunsul e simplu… toate intrebarile au un singur subiect comun… faptele noastre prezente modeleaza perfect viitorul copiilor si nepotilor nostru .Trebuie doar sa ne sincronizăm si sa realizam ca doar impreuna putem reconstrui tara asta pentru a trai mai bine . Ce putem face ? E simplu… trebuie sa fim schimbarea pe care o vrem de la semenii nostrii. E un bun inceput, dupa asta toate vin de la sine… Sunteți de acord ?”.

Elena Didilă este căsătorită, are un copil şi, împreună cu soţul ei se ocupă de o afacere.

D.VINCA

cop-didila

Comentarii Facebook

2 thoughts on “SPOVEDANIA celei mai sexy candidate din Neamţ: „AM FOST PĂCĂLIŢI!”

  1. E o dezinformare grosolana!Cea mai sexy candidata e , acum, d-na Arcan de la PSD dupa retragerea d-nei Bulai (PSD) si a doamnei Monica Anton (PNL)…

  2. Stefane nu te contrazic! O cunosc pe dna senator Emilia Arcan.Dar de ce sa nu recunoastem ca avem dne frumoase care au candidat si ca Neamtul are femei frumoase?

Lasă un răspuns