Spital de campanie în biroul senatoarei Arcan! 436 nemţeni şi-au testat glicemia!…

436 de nemţeni au profitat de campania iniţiată de senatoarea Emilia Arcan şi au transformat ieri biroul acesteia într-un adevărat spital de campanie. Atât cei implicaţi în organizare (nu e uşor lucru să ţii lucrurile sub control într-un „spital de campanie”) cât şi în realizarea testelor medicale au tras concluzia, la finalul unei zile încărcate. că a fost vorba de „Succes deplin al senatorului Emilia Arcan în campania pentru testarea tensiunii și glicemiei”.

„Inițiativa senatorului Emilia Arcan, de a intermedia măsurarea glicemiei din sânge și a tensiunii pentru toți cei interesați, la sediul PSD Neamț, unde funcționează Cabinetul Parlamentar, a avut succes în rândul pietrenilor. Conform documentelor, azi dimineață, începând cu ora 8.30, au ales să valorifice oferta 436 de persoane”, anunţă un comunicat remis de echipa preşedintelui OFSD Neamţ.

„Mă bucur că ideea de a pune la dispoziția celor interesați o echipă de specialiști care să măsoare tensiunea și glicemia a avut așa succes! Sper ca oamenii cărora cadrele medicale le-au identificat probleme să fie atenți și să ia măsurile de rigoare, pentru că de fapt, acțiunea mea de astăzi trebuie să aibă continuitate și cei cu afecțiuni să meargă mai departe, în a le trata sau ameliora. La sugestia multora dintre cei care au venit la aceste consultații, vor întreprinde încă o campanie de acest gen, de data aceasta pe tematică de oftalmologie. Le mulțumesc cadre medicale – cinci doamne care au acceptat să îmi fie alături pentru reușita acestei acțiuni, și îi mulțumesc managerului Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț pentru că a acceptat să colaborez cu specialiști din unitate, în cadrul  campanii!“, a declarat Emilia Arcan, senator PSD Neamț.

Cadrele medicale cu care au interacționat cele 436 de persoane care au vrut să beneficieze de ambele testări asigurate în mod gratuit sunt Cristina Teodorescu, Veronica Mocănașu, Claudia Căciuleanu și Gabriela Teodora Lungu, iar Ana Timofte a asigurat partea de logistică.

D.V.

 

 

 

Comentarii Facebook